Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 tipuri de femei pe care un barbat ar trebui sa le evite

5 tipuri de femei pe care un barbat ar trebui sa le evite
Barbatilor le plac femeile amuzante, seducatoare si sigure pe ele. Unii dintre ei sunt destul de exigenti in ceea ce priveste femeia pe care si-o doresc ca partenera de viata. Exista 5 tipuri de femei de care barbatii ar trebui sa se fereasca, pentru a nu avea necazuri…


Fiecarui barbat ii place sa aiba alaturi o femeie seducatoare, inteligenta, cu care sa poate discuta orice. Barbatii se feresc de femeile care ii sufoca cu atentie excesiva si care ii controleaza permanent, trimitand mesaje peste mesaje si sunandu-i de zece ori pe zi.
Ne-am gandit sa prezentam mai jos un “ghid de supravietuire” pentru barbati, pentru a sti care sunt tipurile de femei pe care ar trebui sa le evite, ca sa nu dea de necazuri:
Fosta prietena
Este mult mai bine sa nu te mai impaci cu fosta prietena, mai ales daca relatia nu s-a terminat in mod amiabil. In primul rand, incompatibilitatea sau alte probleme serioase care au fost cauza despartirii ar putea deveni usor marul discordiei in cazul unei reintalniri. Chiar daca te mai gandesti la fosta prietena cand esti singur, reaminteste-ti motivul pentru care v-ati despartit, inainte de a lua o decizie pe care o vei regreta mai tarziu.
Sora celui mai bun prieten
Evita sa te implici intr-o relatie cu sora celui mai bun prieten! Nu numai ca vei distruge prietenia ta cu acesta, dar daca lucrurile nu merg bine, o vei face sa sufere, iar prietenul tau te va uri pentru acest lucru. De asemenea, nu poti plange pe umarul prietenului atunci cand lucrurile nu merg bine intre tine si sora lui, pentru ca el nu poate fi intotdeauna de partea ta.
Femeia maritata
Chiar daca pare palpitant sa te intalnesti cu o femeie maritata, vei avea o multime de necazuri. Ai grija sa nu cedezi ispitei pentru ca este posibil sa regreti mai tarziu ca ai intalnit-o.
Femeia care vrea sa fie intretinuta
Stai departe de ea, daca nu vrei sa-ti pierzi economiile din banca. Nu numai ca va astepta sa-i satisfaci orice capriciu, dar te va condamna chiar si pentru ca petreci prea mult timp la birou, ignorand faptul ca lucrezi din greu pentru ca voi doi sa aveti o viata confortabila. Si asta nu e tot. In cazul in care se va plictisi de tine si va dori sa puna capat relatiei, prietenii ei o vor sustine.
Fosta prietena a amicului tau
Daca pretuiesti prietenia cu amicul tau, evita sa te intalnesti cu fosta lui prietena! Tot cercul vostru de prieteni va afla si iti vei strica reputatia. In plus, relatia dintre tine si amicul tau ar deveni tensionata si unul dintre voi va trebui sa iasa din cercul de prieteni.

Sursa: timesofindia.indiatimes.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre barbati

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cel mai bun prieten

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0