Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

10 lucruri de verificat inainte sa renunti la job

10 lucruri de verificat inainte sa renunti la job
Inainte sa dai cu piciorul unei cariere promitatoare intr-o companie pentru a incepe ceva pe cont propriu, e bine sa analizezi obiectiv slujba la care tocmai esti pe cale sa renunti. Cinci motive care te-ar face sa mai ramai: 1. Pot sa cumpar firma cand se retrage seful – asa ca, oricum o sa ma aleg cu afacerea mea. 2. Am probleme de sanatate, iar compania va fi generoasa – desi boala iti poate oferi niste avantaje, cel mai bine ar fi sa cauti implinirea in viata de familie, decat sa te faci intreprinzator. 3.  In doi ani, ma aleg cu o pensie frumusica – asa ca de ce sa n-o mai intinzi si sa incerci sa negociezi o retragere anticipata? E mai usor sa incepi cand te poti deja bizui pe o pensie. 4.  De fapt, mie imi place ce fac, da’ ma bate nevasta la cap – de cate ori nu i-am auzit spunand asa pe intreprinzatorii reticenti... Ce astepti? Sa ia ea initiativa? 5.  Imi platesc MBA-ul – asta inseamna ca ideea unei afaceri nu a sunat niciodata mai tentant. Scrie planul de afaceri! Dar asteapta sa te vezi cu diploma in buzunar inainte sa-ti dai demisia. N-ar trebui sa ratezi cursurile de luna viitoare. Cinci motive care te-ar putea face sa pleci 1.  Seful e bolnav de controlita si nu se va pensiona in veci – cateodata trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca seful tau este imposibil. 2. Cred ca firma se duce la vale – intreaba daca este adevarat. Daca asa stau lucrurile, probabil poti cumpara activele de la cei care preiau firma ca sa incepi in forta o afacere in domeniul pe care-l cunosti. 3. Cotizez la un fond de pensii privat – deci, orice varsta ai avea, nu vei suferi financiar la pensie. 4. Munca ma deprima – asigura-te ca, intr-adevar, munca, si nu altceva te dezamageste. 5. Nu am timp sa reflectez, sa studiez sau sa imi fac planuri – da cateva pagini in urma si vezi cum iti poti face mai mult timp pentru a te gandi. E mult prea usor sa tragi concluzia ca munca este cauza nefericirii tale; totul va fi in ordine daca iti iei viata in propriile maini. Asa cum se intampla de cele mai multe ori in viata, poti sa-ti reduci din riscuri. Incearca apa cu degetul, lucrand la inceput cu jumatate de norma. Asta iti ofera timpul de a-ti pune in practica ideea de afaceri fara a renunta complet la un loc de munca sigur.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0