Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

10 lucruri pe care nu le stiati despre casatoriile intre persoane de acelasi sex

10 lucruri pe care nu le stiati despre casatoriile intre persoane de acelasi sex
La doar o zi dupa ce statul Carolina de Nord a aprobabt amendamentul constitutional prin care sunt interzise casatoriile intre persoanele de acelasi sex, Presedintele Americii, Barack Obama si-a exprimat pozitia oficiala de sprijinire a acestor casatorii: "Este important pentru mine sa spun deschis ca sunt de parere ca partenerii de acelasi sex trebuie sa poata sa se casatoreasca", a declarat el miercuri pentru postul de stiri ABC News, citat de Huffington Post.


Obama este primul presedinte in functie care sprijina casatoriile homosexuale. Parerile lui s-au schimbat de-a lungul timpului. Initial a declarat ca o femeie si un barbat trebuie sa faca parte dintr-un cuplu casatorit legal, desi a sprijinit mereu uniunea civila intre cuplurile gay. Ultima afirmatie ar putea insa sa-i afecteze serios candidatura la un nou mandat.
In timpul ultimului sau interviu a spus ca fiicele sale, Malia si Sasha, au prieteni ai caroro parinti sunt de acelasi sex. I-au avut pe acestia invitati la cina si au invatat sa nu-i trateze diferit. Tocmai de aceea considera ca nimeni nu trebuie tratat diferit, ca trebuie sa ne schimbam perspectiva asupra lucrurilor.
Picatura din America poate naste furtuna in restul lumii, asa ca, desi pare foarte departe de noi, haideti sa trecem in revista cateva lucruri despre casatoriile gay, pe care poate nu le stiati.
1. 84 % dintre cupluri au parte de o ceremonie legala de casatorie. Exista state in America mai liberale in aceasta privinta si le ofera sansa doritorlor sa aiba o casatorie legala. 
2. 67 % dintre cupluri isi platesc singure nunta. Ceea ce nu este surprinzator, caci 43% dintre cuplurile care aleg sa se casatoreasca au varste intre 32 si 50 de ani, ceea ce inseamna ca se pot intretine singure.
3. 63 % dintre cupluri se bucura de sprijin emotional din aprtea ambilor parinti. 16 % nu sunt sprijinite de niciun parinte, iar 15% - doar de un set de parinti.
4. 64 % dintre cupluri organizeaza masa, felicitarile si dansul, iar 36 % prefera intimitatea absoluta.
5. 92 % dintre cuplurile de acelasi sex nu-si organizeaza nunta la biserica. 
6. 98 % dintre cuplurile de barbati si 91 % dintre cele de femei se pregatesc impreuna pentru ceremonie. Incalca deci regula cu vazutul miresei inainte de nunta.
7. 81 % dintre miri au intrat impreuna, tinandu-se de mana, pe aleea care ducea spre cel care a ceremoniat cununia. Daca nu e nicio mireasa, la ce bun sa mai stea unul in fata, asa-i?
8. 30 % dintre miresele lesbiene au intrat spre ceremonie din doua directii diferite. Cine sa fie in centrul atentiei? Greu de decis, asa ca s-au hotarat sa fie amandoua.
9. 57 % dintre cuplurile de acelasi sex nu citesc reviste pentru mirese.
10. 74 % dintre cupluri isi angajeaza furnizori ai caror patroni sunt gay. 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre casatorie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre barack obama

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre parinti

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0