Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

10 moduri pentru a trata natural psoriazisul

de Alina Negrutiu la 2014-04-24
10 moduri pentru a trata natural psoriazisul
Psoriazisul este o boala cronica des intalnita ce poate fi cauzata de prea multa toxicitate la nivel de dieta, medicamente autoadministrate sau din mediul inconjurator. Este caracterizata de portiuni de piele solzoasa, rosie care da, de obicei, mancarimi. Afectiunea este intalnita in randul a 5% din populatie. Vestea buna este ca poate da inapoi prin intermediul unor remedii naturale variate, majoritatea reusind sa diminueze simptomele astfel incat scade probabilitatea necesitatii administrarii de medicamente.


Cauzele care duc la aparitia psoriazisului nu sunt pe deplin cunoscute, dar, in cele mai multe cazuri, este vorba de acumulare de toxine, mai ales in cazul plagii psoriazice, tipul cel mai des intalnit.
Daca suferi de psoriazis esti, in mod natural, preocupata si inrgijorata de aspectul fizic si eviti sa iesi in public fara a acoperi, in prealabil, zonele macinate de boala. Cel mai frustrant lucru este probabil faptul ca nu exista nicio formula magica care sa vindece afectiunea odata pentru totdeauna.
Uita-te insa putin mai atent in bucataria ta, caci vei gasi acolo ingrediente simple care sa te ajute sa alini disconfortul.
1. Otetul de mere. Acesta are o istorie indelungata a utilizarii sale ca remediu contra arsurilor minore si a altor inflamatii ale pielii, el fiind si un bun  dezinfectant. Poate fi aplicat, un un disc demachiant, pe diverse plagi. Amesteca otet de mere cu apa pentru a obtine o solutie pe care o poti aplica pe zonele cu psoriazis pentru a elimina starea de mancarime.
2. Folie de plastic. Medicii stiu de multa vreme ca, daca acoperi leziunile de psoriazis, ajuti vindecarea. Folia de plastic pe care o folosesti la impachetat e numai buna, dar nu o tine intr-atat pe piele incat aceasta sa devina prea moale, sa nu dezvolti infectii secundare. Aplica ulei de masline pe zonele afectate si infasoara cu folie de plastic.
3. Ulei de masline. Incalzeste un pic uleiul si maseaza-l pe piele, mai ales pe scalp si pe coate. Amesteca doua linguri de ulei de masline si un pahar mare de apa pe care sa-l pui in apa de baie.
4. Bicarbonat de sodiu. Amesteca bicarbonat cu apa si foloseste o carpa curata sa aplici pe zonele afectate.
5. Sare Epsom. Sulfatii din sarea Epsom ajuta la eliminarea toxinelor si a metalelor grele din celulele epiteliale. Cand faci dus sau baie, amesteca un pumn de sare Epsom cu ulei de masline si exfoliaza-ti corpul. Clateste-te bine. Vei reduce inflamatia zonelor afectate si vei ajuta la o vindecare mai rapida.
6. Piperul Cayenne. Capsaicina, substanta care-i da piperului nota caracteristica, iuteala, ajuta la diminuarea durerii si a mancarimii, blocand comunicarea cu nervii senzoriali. Cremele care contin capsaicina ajuta la eliminarea senzatiei de mancarime. Dureaza cam o saptamana ca aceasta crema sa-si faca efectul. 
7. Aloe Vera. Gelul din planta de aloe vera este cunoscut de multa vreme pentru proprietatile sale de calmare a pielii si de vindecare in urma unor rani si arsuri minore. Cercetarile din anii 1990 par a fi extins repertoriul posibilelor beneficii ale plantei pentru a include si vindecarea plagilor de psoriazis. Daca vrei sa incerci acest remediu, cumpara planta si rupe o frunza in doua, aplicand gelul care se scurge pe plagi.
8. Uleiul de peste. Acesta este util cand este administrat oral sub forma de suplimente.
9. Vitamina D. Dermatologii trateaza adesea psoriazisul si artrita psoriazica cu lumina ultravioleta (UV) si pentru ca aceasta promoveaza productia de vitamina D. Lumina soarelui este totusi cea mai buna sursa, dar folosirea unei suplimentari cu D3 poate fi o alternativa.
10. Armurariu. Doua capsule luate de doua ori pe zi cel putin trei luni de zile vindeca majoritatea cazurilor de psoriazis.

Sursa: http://preventdisease.com/

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.08 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0