Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

10 motive pentru care femeile nu-i inteleg pe barbati

10 motive pentru care femeile nu-i inteleg pe barbati
Daca esti barbat, titlul ti se va parea o prostie. Dar femeile par sa nu-i inteleaga pe barbati. Ei cred ca sunt simpli. Ele nu pot sa creada ca tot ce aud trebuie luat literal. Doamnelor, uitati-va dincolo de bere, meciuri, surubelnite si tricouri vechi si veti vedea de ce nu-i intelegeti pe barbati.


10. Barbatii cred ca mai mare este mai bine
Femeile vad valoare in lucrurile minuscule, cum ar fi diamantele sau bijuteriile in general, in vreme ce barbatii pun semnul egal intre valoare si marime. Mai mare inseamna putere. Barbatii cred ca marimea este compensatorie: nu cred ca e nevoie de explicatii suplimentare.
9. Pentru barbati, relatiile sunt ca ceasurile
Ceasul are un unic scop pentru barbati: sa spuna cat e ora. Ceasurile sunt unele din putienele lucruri despre care barbatii stiu ca, daca se sparg, nu le mai pot face la loc. La fel privesc si relatiile.
8. Barbatii sunt convinsi ca glumele grosiere sunt distractive
Barbatii au invatat acum multa vreme ca cel mai bun mod de a evita stinghereala este sa-i convinga pe alti barbati ca lucrurile stingheritoare sunt distractive. A functionat cu flatulatia, functioneaza si cu ragaiturile.
7. Barbatii sunt de parere ca pot repara orice
Barbatii cred ca, daca desfac ceva in bucatele, vor sti intuitiv cum sa puna totul la loc. De aceea nu folosesc harti sau manuale de instructiuni. Barbatii mai cred ca nu te poti baza pe manuale, de aceea nu-i deranjeaza cand instaleaza amsina de spalat si le raman multe piese pe dinafara.
6. Barbatii stiu ca, daca e la TV, merita sa te uiti
Pentru barbati, canalele de televiziune sunt Dumnezeu pe pamant si le stiu dorintele intrinseci: sport, glume si femei. Iar, daca a castigat Steaua, merita sa te mai uiti o data la meci, pe un ecram mai mare poate, pentru a retrai victoria.
5. Barbatii cred ca alcoolul vindeca tot
Alcoolul este singurul lucru care-i face pe barbati sa se simta mai bine, fizic si psihic. Lasa zicala cu un mar pe zi, ce zici de cidrul de mere?!
4. Barbatii cred ca jocurile video sunt mai tari ca viata reala
Viata reala nu poate fi controlata de barbati, dar jocurile video le ofera o multime de ocazii sa fie stapani pe situatie. Stiu si ca nu conteaza cat de rau gresesti: o greseala intr-un joc video nu trimite pe toata luema la spital sau la politie.
3. Cumparaturile sunt ca o partida de vanatoare pentru barbati
Stiu ce vreau, ma duc la magazin si il iau, apoi vin cu el acasa. Asa se ganedsc barbatii la cumparaturi. Daca nu stie exact ce vrea, un barbat ia primul lucru care-i cade in mana. A venit vreodata acasa cu un televizor nou sau cu un ferastrau electric? D-aia!
2. Barbatii nu se pot mirosi pe ei insisi
Friptura, parfumul si berea sunt mirosuri pe acre barbatii le pot recunoaste, dar orice damf care vine dinspre ei sau dinspre hainele lor  le este aproape invizibil. Ceea ce poate este bine, pentru ca altfel nu ar mai iesi deloc de sub dus.
1. Barbatilor le e dor de pestera 
Pestera, subsolul si garajul au fost inventate pentru ca barbatii sa aiba unde sa se ascunda cand cineva ii urmareste: animale, femei sau sefi. Orice loc unde nu pot fi gasiti de femei este un substitut pentru pestera, tocmai de aceea nu-si suna nevestele sa le spuna unde sunt.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre barbati

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre femei

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatii

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0