Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

10 reguli fashion pe care le poti incalca

10 reguli fashion pe care le poti incalca
Ce se poarta azi s-ar putea sa nu se mai poarte si maine. Blugii rupti erau in voga in anii ’90 si apoi au fost uitarii. Insa acum sunt iara extrem de fashionable. Sau, un alt exemplu, tenisii erau, odata ca niciodata, rezervati doar salii de sport, insa azi merg bine la orice, inclusiv la o rochie neagra peste care poti sa arunci o geaca de blugi cu manecile suflecate (un alt articol foarte trendy acum) si sa te consideri chic si eleganta.


Care sunt deci regulile fashion pe care poti sa le incarci linistita, indiferent de ce spun blogurile de moda?
1. Rosul si cu rozul nu se potrivesc. La un moment dat, alaturarea acestor doua nuante a primit o reputatie negativa. Cand insa sunt combinate cu scop, arata chiar modern si interesant. 
2. Da-ti jos un accesoriu inainte sa iesi din casa. De ce? Mai multe zdranganele pot sa adauge o nota de fabulos tinutei.
3. Negrul nu merge cu bleumarinul. Ba da si chiar sunt super chic. Chiar daca numai pentru a purta niste colanti negri opaci la o rochie bleumarin, tot merita sa incalci regula.
4. Pantalonii scurti se poarta numai vara. Fals. Exista ceva foarte cool la pantalonii scurti purtati iarna cu colanti opaci si botine. Bineinteles, nu te poti apropia atunci de materiale varatice, dar merg bine lana, pielea si chiar denimul. 
5. Prea multe imprimeuri deranjeaza. De fapt, luate laolalta arata proaspat si iti schimba imaginea dintr-una plictisita intr-una moderna cat ai clipi. Da, deci merg dungile si imprimeurile florale. 
6. Trebuie sa porti bijuterii de argint sau de aur, dar nu impreuna. Este foarte la moda sa amesteci metalele. Cel mai bine o faci daca ai mai multe bratari de diverse grosimi, aurii si argintii. La fel si in cazul inelelor.
7. Mignionele nu pot purta fuste lungi. Umbla vorba ca femeile mici de statura nu pot purta fuste sau rochii pana-n podea, lucru care a fost demonstrat ca fiind fals. De fapt, o fusta luga te poate face sa pari mai inalta.
8. Liniile orizontale maresc. Piesele care sunt bine croite si sunt pe marimea ta (camasa bretona bagata in blugi navy sau o fusta valoroasa cu dungi orizontale) flateaza orice femeie.
9. Rochiile si pantalonii nu pot interactiona. Da, o rochie de seara poate nu merge cu pantaloni, dar o rochie mini cu pantaloni skinny, da.
10. Nu merge denim cu denim. Nu in aceeasi nuanta, sa nu pari imbracat in salopeta de lucru. Dar poti avea sus o camasa din denim albastru prespalat si jos blugi stone sau navy. 
 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre moda

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0