Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

10 tinute chic in care sa porti tricoul alb in vara 2017

de Viorica Ghinea la 2017-06-27
10 tinute chic in care sa porti tricoul alb in vara 2017
Tricoul alb poate parea la prima vedere un item simplu si banal, dar acesta este o piesa de baza in orice garderoba. Cu putina inspiratie, poti obtine o multime de tinute chic care sa porneasca de la acesta. Fura cateva secrete de stil de la fashionistele de pe Instagram si vei arata divin in vara 2017. Iata 10 tinute cu care vei face furori la fiecare pas!


Tricoul alb, vedeta in 10 tinute de vara


Tricou alb + ...

1. … fusta cu imprimeu tribal

Un tricou alb cu croiala simpla poate fi purtat cu succes alaturi de o fusta cu un imprimeu mai bogat, asa cum este cel tribal. Pentru ca aparitia sa fie cu adevarat fermecatoare, completeaza outfitul cu bratari aurii si o pereche de incaltaminte sexy.


@sissybeautyandfashion

 

2. … rochie din denim

Combina aceasta piesa basic cu o rochie din denim si vei obtine o combinatie chic si lejera, perfecta pentru vara. Mizeaza pe un model de rochie cu bretele si cu aspect uzat la tiv. Ofera o nota glam cu ajutorul unor pantofi si al unei genti-plic in nuante metalizate.


@mengya_liu


3.  … blugi albi cu rupturi

Nu mai este o surpriza pentru nimeni faptul ca se poarta blugii cu rupturi si cu taieturi. Pentru vara 2017, recomandam un model alb purtat cu un tricou alb si o palarie de soare. Vei obtine un efect interesant fara sa depui prea mult efort.


@sleekvicshop


4. … pantaloni cu imprimeu in dungi

Zilele caniculare de vara ti se vor parea mai usoare daca te imbraci intr-un outfit lejer si racoros. Mizeaza pe un tricou alb si o pereche de pantaloni cu dungi. Iti recomandam sa alegi un model cu talie inalta si dungi verticale pentru a oferi impresia de picioare mai lungi si talie zvelta.


@being_being_being


5. … kimono

Nu stii cum sa te imbraci in serile mai racoroase? Ca sa arati ca o diva, nu trebuie decat sa completezi tinuta cu un kimono delicat. Daca porti un tricou alb si simplu, poti sa alegi un model mai bogat in imprimeuri pentru ca nu vei afecta echilibrul vestimentar.


@world_fashion_inspirations


6. … fusta cu imprimeu gingham

Stii care este cea mai buna parte atunci cand porti un tricou alb? Faptul ca il poti combina cu piese vestimentare cu imprimeu fara sa iti faci griji nici macar o secunda ca tinuta ta este prea incarcata. Nici macar fashionistele aflate la inceput nu au cum sa comita o eroare atunci cand combina aceste item-uri.


@stampabyanastasia


7. … fusta lunga si transparenta

Obtine un look seducator cu ajutorul unui tricou alb cu volane si o fusta neagra si transparenta. Un ruj inspirat din nuantele vinului va completa cu succes acest cadru fashion. Pregateste-te sa fii in centrul atentiei. Vei avea parte de multe priviri admirative si de complimente.


@aroma30

8.  … blugi scurti

Combinatia pe care nu ar trebui sa o rateze nicio reprezentanta a sexului frumos in vara 2017 este cea formata dintr-un tricou alb si o pereche de pantaloni din denim scurti. Nu degeaba acestia se numara printre hainele de vara must-have. Rezultatul este un look confortabil, cool, care se poate transforma in unul deosebit daca il completezi cu cateva accesorii de efect. In zilele mai racoaroase poti sa adaugi in acest  outfit si un blazer cu croiala simpla.


@av_fashionstory


9. … fusta cu imprimeu floral

Imprimeul floral ramane in continuare vedeta sezonului cald, asa ca poti sa investesti linistita in astfel de item-uri vestimentare. O fusta mini purtata cu un tricou alb te va ajuta sa obtii un outfit echilibrat, dar stylish. Nu uita sa condimentezi tinuta cu cateva accesorii de efect: bratari estivale si ochelari de soare.


@city_fashion_blogger


10. … fusta plisata

O alta combinatie chic de vara pe care nu trebuie sa o ratezi este formata dintr-un tricou alb si o fusta plisata. La moda sunt modelele metalizate, asa ca merita sa investesti si tu in unul. Vei obtine un look glam fara prea mult efort. Daca te gandesti deja ca o s-o porti la un eveniment de seara, afla ca fashionistele o includ cu succes chiar in tinutele de zi. Fii si tu la fel de indrazneata ca ele!


@vintagebenincasa

Crezi in continuare ca un tricou alb este lipsit de importanta intr-o tinuta vestimentara? Noi consideram ca este o piesa de rezistenta, asa ca ne vom inspira cu siguranta din outfiturile prezentate mai sus.


Foto: pixabay.com, instagram.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre trend

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tinute

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre articole vestimentare

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0