Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

10 trucuri pentru a arata grozav la orice varsta

10 trucuri pentru a arata grozav la orice varsta
Lucrurile mici conteaza. Si, desi este nerealist sa arati vesnic tanara, este posibil sa pari mai tanara decat varsta din buletin, daca urmezi niste pasi simpli. Nu uita insa ca cel mai important pas este sa te mentii sanatoasa. Pentru ca nu ai cum trisa in aceasta privinta: o stare buna de sanatate este cel mai eficient truc al unei imagini impecabile.


1. Dintii albi. Evita cafeaua, bauturile tip cola sau vinul rosu. Pentru a-ti albi dintii, foloseste ingrediente naturale, cum ar fi coaja de banana. Nu uita, totodata, sa folosesti ata dentara.
2. Mansetele camasilor trebuie sa coboare peste incheietura mainii. Tivul pantalonilor trebuie sa-ti atinga calcaiul si sa-ti descopere vad piciorul.
3. Pantofi ferchezuiti. Freaca-ti pantofii cu un buretel pentru stralucire si acestia vor arata imediat ca noi.
4. Machiaj rezistent. Pune fond de ten pe chip inainte de machiaj si folsoeste creion de contur pentru buze inainte de a aplica orice culoare. Pentru a preveni intinderea rimelului, sterge peria cu un servetele, inainte de a te rimela.
5. Haine calcate. Nu iesi din casa cu hainele mototolite. Niciodata.
6. Buze luxuriante. Chiar daca nu ai timp sa aplici machiaj, o culoare frumoasa pe buze iti lumineaza intreaga fata. Alege o culoare mai inchisa decat nuanta buzelor tale: asa vei obtine impactul dorit, dar iti vei pastra look-ul natural. Alege o formula hidratanta, caci va dura mai mult (rujurile mate iti evidentiaza pliurile buzelor).
7. Piele fara grasime. Este OK sa fii stralucitoare, dar nu este OK sa-ti luceasca fata. Pentru absorbi excesul de ulei, foloseste un servetele cu care sa te tamponezi (sunt unele speciale, tip oil-blotting care functioneaza fara a strica machiajul).
8. Parul cu efectul de wow. Dupa ce iti usuci parul, aplica un produs de stralucire. Uleiul de argan face minuni in acest sens. 
9. Vopseste-ti si radacinile. Daca te vopsesti la coafor si nu ai timp acum de o programare, foloseste fard de ochi pentru a-ti domoli avantul radacinilor. 
10. Perlele sunt nemuritoare. Este foarte usor sa pari de sange albastru daca stii sa porti un colier de perle sau o pereche de cercei perlute (reale sau false). Aceste bijuterii clasice merg cu orice, de la blugi la rochie de cocktail. Ochii obositi vor parea mai stralucitori si arata bine cu orice culoare de ten.

Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre frumusete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tinerete

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0