Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

11 trucuri pentru a slabi

11 trucuri pentru a slabi
Aproape toata lumea cauta modalitati prin care sa slabeasca si care sa nu implice infometarea sau antrenamente tip maraton. Schimbarile mici pe care ti le propunem aici nu te vor ajuta sa slabesti 5 kilograme in urmatoarele doua saptamani, dar te ajuta pe termen lung.


BEA APA
Caloriile din bauturi nu-ti alina foamea asa cum o face mancarea solida, caci ele nu declanseaza centrul de satietate din creier. Daca vrei sa slabesti, bea numai apa.
JURNAL
Tine un jurnal cu tot ce mananci si bei. Vei fi mai constienta de ceea ce faci, dar asa ajungi si sa vezi mai limpede care sunt carentele care-ti pun sanatatea in pericol.
SCOATE UNTUL DIN ALIMENTATIE
Poate este deja un automatism sa-ti ungi painea cu unt, dar mai gandeste-te o data inainte sa faci asta. O singura lingurita de unt are 102 calorii. Daca mananci zilnic cate o lingurita, intr-un an ajungi sa consumi 37.230 de calorii, adica 5 kilograme in plsu pe soduri.
MISCA-TE MAI MULT
Poate este greu sa-ti gasesti timp pentru a merge la sala, dar incearca sa strecori mai multa miscare in rutina cotidiana: coboara scarile, parcheaza masina ceva mai departe, ridica-te de pe canapea cand vin reclamele sau scoate cainele de mai multe ori in parc. 
MANANCA ACASA
Restaurantele nu sunt numai scumpe, ci si un  dezastru pentru dieta. S-au facut unele eforturi si exista si meniuri care detaliaza ingredientele si caloriile, dar, in medie, mancarea la restaurant contine cu 18% mai multe calorii decat raporteaza.
NU MANCA SEMIPREPARATE
s-a demonstrat ca acestea contin cu 8% mai multe calorii decat declara si au mult sodiu care poate atrage castigul in greutate.
UITA DE BAUTURA
Din ce in ce mai multe cercetari arata ca alcoolul ofera beneficii pentru sanatate daca este consumat cu moderatie, dar asta nu schimba faptul ca are multe calorii.
ASAZA-TE LA MASA CAND MANANCI
Imagineaza-ti cate calorii economisesti daca nu mananci in fata televizorului sau stand in picioare. Sau ambele.
SPALA-TE PE DINTI
Spala-te pe dinti imediat ce ai terminat de mancat. Tragi o linie psihologica spunandu-ti ca e vremea sa te opresti din mancat, iar unele mancaruri nu vor mai avea un gust atat de bun cu aroma de pasta de dinti. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre succes

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre slabit

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre slabire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre calorii

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0