Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

114 secrete ale tineretii fara batranete

de Madalina Alexe la 2014-04-23
114 secrete ale tineretii fara batranete
Atacul armat impotriva imbatranirii este prezentat detaliat in lucrarea "Actioneaza ca la 50, gandeste ca la 40 si simte-te ca la 30 – Secrete pentru a te mentine tanar an dupa an". Vei afla de aici exact ceea ce nu trebuie sa faci pentru a evita accelerarea procesului imbatranirii. De exemplu, ce alimente sunt bine de evitat in dieta zilnica ca ridurile sa te ocoleasca sau ce produse vegetale aparent inofensive accentueaza durerile artritice. Autorul, Dr. Wright, este unul dintre varfurile medicinei alternative si un pioner al anti-imbatranirii.


Nu, ceea ce iti propunem nu sunt himere, caci stii si tu ca exista femei in multe colturi ale lumii care nu-si arata aproape niciodata varsta. Da, exista secrete pe care le detin pentru a se intretine. Un mic exemplu: isi hidrateaza pielea cu ulei. Tu te feresti de ulei, pentru a nu te pata, pentru a nu fi „uleioasa” dupa aplicare, folosind, in schimb, tot felul de cosmeticale cu multe substante chimice. Femeile din Asia, America de Sud si Orientul Mijlociu folosesc insa uleiuri esentiale din plante. 
Exista, intr-adevar, substante si tehnici naturale care pot functiona pentru ca pielea sa-ti ramana tanara, trupul suplu si fara dureri, iar vigoarea sa-ti revina in totalitate. Si acum le avem si noi si ti le oferim tie prin intermediul ghidului „Actioneaza ca la 50, gandeste ca la 40 si simte-te ca la 30 – Secrete pentru a te mentine tanar an dupa an”.
Nu vorbim deci doar de frumusete, ci despre sanatate in general, despre starea de bine. Despre ce ai nevoie sa nu pierzi substanta osoasa, energia mentala si sexuala, sa-ti pastrezi echilibrul hormonal.
Te-ar interesa sa afli cum sa joci la sigur impotriva artritei? Sau care sunt cele doua alimente care-ti garanteaza mentinerea unui nivel optim de calciu?
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.33 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre frumusete

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0