Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

12 idei de relaxare pentru o vacanta de vara perfecta

de Alina Ilie la 2017-06-27
12 idei de relaxare pentru o vacanta de vara perfecta
Plaja, mare si soare. Reteta concediului perfect. Vara este in toi si suntem cu gandul numai la vacanta si calatorii. Iti propunem 12 idei de relaxare pentru o vacanta de vara perfecta, incepand de la principii ale echilibrului cu Tai Chi, pana la secrete si tehnici stravechi de respiratie.


Profita si tu de super-oferta de vara si pastreaza loc in valiza si pentru produsele tale preferate:
 
Principiile echilibrului cu Tai Chi

Gasirea echilibrului interior este una dintre cele mai mari provocari ale secolului in care traim. Ghidul practic Principiile echilibrului cu Tai Chi iti dezvaluie secretele unei vieti echilibrate pe care le poti pune in practica in fiecare zi.

...detalii aici >>

45 de vorbe si expresii interzise parintilor

Ghidul contine acele cuvinte si expresii pe care sa nu le spui niciodata copilului pentru a nu-l rani, umili, respinge sau destabiliza (evident, impotriva vointei tale), oricat de frustrata, enervata, grabita sau suparata ai fi pe el sau pe altii.

Vindecarea cu Ki-Kou: Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti

Vindecarea cu Ki-Kou: Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti este un program usor si practic ce foloseste tehnici simple, dar puternice pe care le poti realiza in intimitatea propriei case, in doar cateva minute pe zi.

Cele 100 de reguli ale educarii copilului

Trebuie sa cunosti aceste 100 de reguli! Pentru ca te afli deja sau sigur te vei afla in asemenea situatii dificile cu copilul tau (refuzuri, dat cu fundul de pamant, obraznicii, diferite conflicte), cand iti va prinde bine un sfat util pentru a gestiona cel mai bine problema.


Ghid complet de detoxifiere pentru o sanatate de fier

Regaseste-ti sanatatea urmand cel mai grozav plan de detoxifiere! Nu e o moda, e o necesitate! Scapa de ameteli, dureri de cap, oboseala, probleme digestive, tensiune si alte zeci de manifestari neplacute, semne ale acumularii toxinelor in corp.

Mind Aerobics

Descopera aceasta inovatie demna de Premiul Nobel, care iti poate imbunatati functiile cerebrale prin intermediul sunetelor! A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio dezvolta abilitatile mentale si ajuta la inlaturarea stresului cotidian.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vacanta de vara

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre concediu

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0