Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

14 lucruri care ne enerveaza la barbati

14 lucruri care ne enerveaza la barbati
Desi femeile sunt considerate cele mai complicate fiinte de pe pamant, nici barbatii nu sunt prea departe. Exista, pur si simplu, niste lucruri pe care barbatii le fac fara sa isi dea seama, si care le enerveaza la culme pe femei...


1. Nevoia de a se pricepe la tot. Dintr-un motiv pe care femeile nu il inteleg, ei simt nevoia sa ''repare'' tot, fie ca e vorba de o chiuveta stricata, un perete crapat sau o cearta intre prieteni... Ca sa nu mai vorbim de masina.
2. Faptul ca stiu si retin numai ce ii intereseaza. Iubitul tau nu uita sa ia bere, dar uita de rugamintea ta de a-ti cumpara un sampon. Barbatii au un fel de atentie selectiva, axata numai si numai pe propriile nevoi si interese. Nu te baza pe el sa tina minte detalii legate de oameni si/sau relatii.
3. Nu sunt deranjati de plansul bebelusilor. Un lucru extrem de enervant pentru proaspetele mamici este faptul ca taticii nu se trezesc atunci cand plange bebelusul. Pot sa doarma cu bebelusul langa ei - nici cea mai ascutita voce de copil nu ii poate trezi.
4. Cei care se rusineaza de chelia lor. Mitul lui Fat-Frumos cu par balai si fluturand in vant nu mai este de actualitate - decat, poate, pentru adolescente. Barbatii rasi in cap sunt foarte sexy si drept dovada avem o gramada de actori care urmeaza aceasta moda. In plus, increderea este cel mai mare atu.
5. Se blocheaza cand vad o femeie plangand. Cei mai multi barbati nu stiu cum sa reactioneze cand vad o femeie plangand; si chiar daca invata ca trebuie sa arate empatie si intelegere, de multe ori o fac mecanic.
6. Ca nu stiu ce inseamna de fapt ''nu am nimic''. Cand spunem ca nu avem nimic, inseamna de fapt ca ne deranjeaza atat de multe lucruri incat nu avem timpul necesar sa le insiruim pe toate. Barbatii nu inteleg asta, iar la capitolul intuitie stau prost, deci e mai bine sa le spunem direct ce am patit.
7. Au impresia ca femeile stiu unde se afla orice obiect din casa. Si aici intra si hainele lor, cheile de la masina sau un obiect pe care l-au folosit ei ultimii.
8. Considera ca sexul vindeca orice. Nu conteaza ca tocmai ti-ai pierdut locul de munca, te doare spatele sau ai aflat ca cea mai buna prietena a ta e bolnava? Pentru ei nu conteaza.
9. Hainele murdare aruncate langa cosul de rufe. E un talent deosebit al barbatilor, care enerveaza orice femeie: hainele murdare ajung langa tocul usii de la baie, ba chiar langa cosul de rufe murdare, dar mai rar in el.
10. Incapatanarea de a nu cere sfaturi. Considerandu-se capul familiei, barbatii se lasa cu greu sfatuiti sau indrumati in directia corecta.
11. Jocurile video.
12. Considera ca daca stiu sa faca o salata, stiu sa gateasca.
13. Sunt incapabili de multi-tasking. Femeile trebuie sa faca mancare, curatenie si sa comenteze si ultima stire politica - toate in acelasi timp -, pe cand barbatii nu pot raspunde nici macar la o simpla intrebare in timp ce se uita la televizor.
14. Transforma o simpla raceala intr-o boala grava. Desi se mandresc toata ziua ca se pricep la toate si sunt puternici si rezistenti, cand racesc putin se poarta ca niste copii neajutorati.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre barbati

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0