Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

14 secrete culinare pentru mancaruri delicioase

14 secrete culinare pentru mancaruri delicioase
Pentru ca mancarurile dvs. sa fie foarte gustoase, va dezvaluim mai jos cateva secrete…


Pentru a pregati mancaruri si deserturi gustoase, vom dezvalui mai jos cateva secrete culinare. Mancarurile vor fi mult mai savuroase daca veti folositi intotdeauna alimente proaspete si de calitate.
Si pentru ca promovam alimentatia sanatoasa, astazi vrem sa va impartasim cateva secrete din bucataria romaneasca.
1. Legumele isi pastreaza substantele nutritive daca se fierb in apa cu sare.
2. Fructele folosite la prajituri se trec prin faina, pentru a nu se lasa la baza tavii.
3. Ca sa-si mentina savoarea si culoarea, capsunile folosite pentru decorarea torturilor trebuie stropite cu coniac.
4. Carnea va fi mai frageda si mai gustoasa daca inainte de a fi gatita se marineaza cu zeama de lamaie.
5. Ca sa nu sara uleiul din tigaie la prajit, adaugati putina sare.
6. Aluatul va fi mai pufos daca il lasati la rece timp de o ora.
7. Pentru ca ouale sa nu se sparga, adaugati putina sare in apa in care le fierbeti.
8. Daca mancarea este prea sarata, adaugati cateva felii de cartof crud pe care sa le scoateti ulterior. Feliile de cartofi vor absorbi surplusul de sare.
9. Ficatul e mai gustos si are o savoare deosebita daca il puneti in lapte cel putin 4 ore inainte sa-l prajiti.
10. Nu se pune sare peste ficat inainte de a-l praji pentru ca se intareste.
11. Blatul de tort se scoate mai usor din forma in care s-a copt daca se inveleste aceasta cu un prosop umed cateva minute.
12. Pentru ca aluatul de cozonac sa fie mai proaspat puneti in compozitie o lingura de otet.
13. Stiati ca friptura nu se sareaza inainte de a fi pusa pe gratar pentru ca isi pierde toate substantele nutritive?
14. Veti obtine mai mult suc de o lamaie daca inainte de a o stoarce o lasati pentru cateva minute in apa calda.
Mai cunoasteti si alte secrete culinare?

Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.17 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ficat

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre lamaie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre carne

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0