Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 alimente BIO care iti cresc imunitatea!

3 alimente BIO care iti cresc imunitatea!
Sistemul imunitar este principalul scut pe care mizam pentru o sanatate puternica. Stim faptul ca numeroase bacterii si viroze isi pot face de cap atat timp cand sistemul imunitar este slab, asa ca luptam pentru ca acesta sa devina unul imbatabil.


Si aici avem o veste buna. Principala tactica prin care putem detine un sistem imunitar puternic este alimentatia. Da, alimentele pe care le consumam zilnic decid daca organismul nostru va suporta gripa, o viroza puternica, o infectie bacteriana si chiar si cancerul.
Iata si care sunt cele 3 alimente puternice care ne intaresc sistemul imunitar si pe care vi le recomandam pentru consum zilnic:
1. Usturoiul este si el un aliat puternic pentru un sistem imunitar puternic. Este un aliment des folosit in prepararea supelor, tocanelor, fripturilor si chiar si in compozitia salatelor. Nu va temeti sa experimentati cu acest ingredient extrem de sanatos si care poate tine la distanta si anumite forme de cancer.
Mai mult, usturoiul are si calitati fortifiante, laxative, diuretice, antibacteriene si antiseptice si nu numai.
Conform Csid.ro, "Atat usturoiul intreg, cat si cel sub forma de mujdei au efecte cardioprotective reale si, in cazul unui atac de cord permit o recuperare mai buna si mai eficienta a inimii. Aceste lucruri se datoreaza si hidrogenului sulfurat continut in usturoi, care are un efect de relaxare a vaselor de sange si imbunatateste circulatia sanguina."
2.  Iaurtul este plin de culturi active, culturi probiotice. Acestea apara sistemul digestiv si tin bacteriile rele la distanta. Iaurtul trebuie consumat cu grija totusi. Alegem iaurtul cu nivel scazut de grasimi si de provenienta BIO.
3. Ovazul si orzul sunt doua tipuri de cereale care stimuleaza sistemul imunitat in mod vizibil, aparand corpul de infectii si viroze puternice. Multi cercetatori spun faptul ca aceste doua cereale sunt mai eficiente decat echinacea si alte plante care ajuta la intarirea sistemului imunitar.

Iata doar 3 alimente care trebuie sa intre in alimentatia noastra si care ne stimuleaza sistemul imunitar in mod substantial. Folositi alimente de provenienta BIO si nu uitati sa mizati pe varietate si prospetime in alegerea produselor pe care le consumati zilnic.

sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.75 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre alimente bio

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre alimente bio

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0