Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 Coafuri delicate pe care sa le porti in ziua de Paste

de Camelia Diaconu la 2018-04-05
3 Coafuri delicate pe care sa le porti in ziua de Paste
Iti aranjezi parul in fiecare zi, fie ca mergi la birou, la sala de sport, la teatru sau la un eveniment. Coafarea parului poate reprezenta o adevarata provocare, mai ales atunci cand simti ca ti se epuizeaza toate ideile. Tocmai pentru ca mai este putin pana in ziua de Paste, atunci cand va trebui sa te aranjezi intr-un mod aparte pentru a sarbatori, venim in ajutorul tau si iti recomandam trei modele de coafuri pe care sa le porti in ziua de Paste.


Sunt extrem de simple, dar cu un efect garantat si, cu siguranta, te vor ajuta sa adopti un stil spectaculos cu care vei iesi in evidenta!
 
Merita sa incerci bucle lejere. Sunt genul de coafura delicata, feminina, aparte, care iti scot in evident trasaturile fetei si te pun in valoare. Buclele se realizeaza usor, nu necesita mult timp si ai nevoie de un ondulator sau o perie rotativa, ori chiar o placa de par, daca stii deja cum se fac.
 
Avantajul ondulatorului este faptul ca iti creaza buclele singur, fara niciun alt efort din partea ta. In cazul placii de par, trebuie sa stii sa o manevrezi pentru a reusi sa faci cele mai reusite bucle. Nu este nimic greu, ai doar nevoie de indemanare. Iti poti face buclele doar la varfuri sau chiar de la radacina spre varfuri, in functie de preferinte.
 
Coada de cal impletita. Este una dintre cele mai romantice impletituri. Iti evidentiaza eleganta si te trasaturile feminine. Coada de cal nu necesita o indemanare iesita din comun, iti trebuie doar cateva minute disponibile pentru a reusi. Rezultatul este unul cu efect imediat, care nu are cum sa treaca neobservat, iar ziua de Paste trebuie sa fie una speciala. 
 
Un coc prins in varful capului. Clasicul coc nu se va demonda niciodata. Este o coafura mereu la indemana pentru orice femeie cu parul mediu spre lung. De asemenea, este o coafura care iti evidentiaza si trasaturile fetei deoarece iti lasa chipul liber, fara sa fie acoperit de nicio suita. Pentru a-i adauga un plus de valoare, iti poti pune o floare naturala in par. Vei intra mult mai usor in atmosfera sarbatorilor de Paste.
 
Tine cont de faptul ca, pentru a te putea bucura de un par frumos si sanatos, care sa fie aranjat in mod constant, trebuie sa ii acorzi atentia necesara. Parul are nevoie de ingrijire zilnica, mai ales ca, este supus in mod direct conditiilor metorologice. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
    In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
    Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0