Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 componente esentiale ale sanatatii adevarate

de Alina Negrutiu la 2014-05-08
3 componente esentiale ale sanatatii adevarate
Exista nenumarate lucruri pe care le pot face cei care vor sa aiba un stil de viata sanatos. De fapt, frustrarea se ascunde adesea in cat de multe avem de facut si in faptul ca nu stim de unde sa incepem. Daca asta este cazul, incepe cu ceea ce-ti propunem mai jos, acesti factori fundamentali pentru primul pas spre adevarat cale spre sanatate.


Vitamina D este esentiala datorita abilitatii sale miraculoase de a vindeca cancerului (77% dintre toate tipurile de cancer pot fi prevenite doar de vitamina D singura), se a diminua depresia, de a promova sanatatea oaselor sau a inimii. Nimic nu bate vitamina D in ceea ce priveste beneficiile pentru sanatate derivate de la o singura substanta.
Desi vitamina D este adesea mentionata drept vitamina soarelui, ea este, de fapt, un hormon neuro-regulator. Ceea ce explica de ce oamenii experimenteaza alternari ale starii de spirit, depresie si iritabilitate atunci cand au un nivel scazut de vitamina D, adica in lunile de iarna sau in zonele unde lumina soarelui este frugala.
Pentru a maximiza absorbtia si stocarea de vitamina D, stai la soare si lasa-l sa-ti patrunda in piele vreme de 15-30 de minute la miezul zilei (cu cat stai mai in nord si cu cat ai pielea mai inchisa, cu atat trebuie sa prelungesti expunerea), cel putin la nivelul bratelor si al picioarelor. Vitamina D NU este absorbita prin geam, asa ca iesi din casa!
Ceea ce inseamna sa nu folosesti crema cu factor de protectie, caci vei bloca vitamina D cu totul. Aloca timp pentru a absorbi razele soarelui sau aplica o crema non-toxica din plante.
Cu picioarele pe pamant
Este vorba despre simplul act de a te reconecta cu paantul incarcat energetic negativ. Desi nu este intotdeauna usor sa stai cu picioarele goale pe pamant, pe iarba sau chiar pe beton, este o actiune cu enorme beneficii, inclusiv scaderea durerii si a inflamatiei, imbunatatirea sistemului imunitar, un somn mai bun, reducerea anxietatii si a stresului, o mai buna functionare cardiovasculara, mai multa energie, cicluri hormonale imbunatatite etc.
Apa de izvor
Nu este nicio stire ca apa este importanta pentru functionarea adecvata a nenumarate procese din corp, mai ales cand te gandesti ca suntem facuti din aproximativ 70% apa.
Totusi, tipul de apa care ii este organismului este de o deosebita importanta. Apa de la robinet este plina de produse secundare toxice cum ar fi fluorul sau clorul. Vorbim adica de tipul de apa pe care corpul il va folosi eficient pentru a-si mentine starea de sanatate.
Cea mai pura si mai benefica apa este apa de izvor. 
 
Sursa: http://www.naturalnews.com
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.63 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vitamina d

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0