Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 greseli matinale care iti incetinesc metabolismul

de Alina Ilie la 2016-11-14
3 greseli matinale care iti incetinesc metabolismul
In cazul in care metabolismul este lent, zaharul si grasimile se acumuleaza in organism, favorizand cresterea in greutate. Daca rata metalica este mare, organismul este capabil sa arda caloriile mai rapid. Metabolismul este un mecanism format din procese menite sa produca energia de care corganismul are nevoie pentru a functiona corespunzator.


Rata metabolica este influentata de factorii genetici, greutate, varsta, activitatea fizica si stilul de viata. Foarte important de stiut este ca dimineata este cel mai bun moment al zilei pentru accelerarea metabolismului. Iata 3 greseli care incetinesc rata metabolismului si conduc la acumularea kilogramelor in exces:

Sari peste micul dejun

Este o greseala pe care multi oameni o fac. Plecam in graba si sarim peste cea mai importanta masa a zilei. Alimentele consumate la micul dejun (iaurt cu cereale integrale, branza cu rosii, salata de fructe, etc) furnizeaza organismului nutrientii necesari pentru a avea energie intreaga zi si in plus, ne ajuta sa ne controlam mai bine greutatea.

Micul dejun trebuie luat intr-un interval de 30 de minute dupa ce te trezesti. Organismul nostru functioneaza la parametri normali doar atunci cand frecventa meselor este una corecta, adica trei mese principale si doua gustari.

Nu faci exercitii fizice

Exercitiile de dimineata te ajuta sa ai un corp tonifiat, sa ai mai multa energie si o stare psihica buna. Persoanele sedentare sunt predispuse la boli de inima, diabet, cancer, depresie.

Cercetarile au aratat ca arderea caloriilor continua 24 de ore dupa incheierea exercitiilor. De altfel, s-a demonstrat ca exercitiile facute dimineata ard mai multe calorii decat cele facute in orice alt moment al zilei.

Nu bei apa cu lamaie

Hidratarea joaca un rol important in indeplinirea tuturor proceselor care au loc in organism. Bauta dimineata, pe stomacul gol, apa calduta cu lamaie sa ajuta sa elimini toxinele din organism si te fereste de problemele digestive. Metabolismul incetineste in timp daca obisnuiesti sa consumi zilnic sucuri acidulate.

Iata si alte motive pentru care sa bei dimineata apa calduta cu lamaie>>


Sursa: myhealthtips.in
Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.05 din 5 - 19 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre metabolism

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre calorii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre crestere in greutate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mic dejun

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0