Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 idei de decoratiuni de iarna din care sa te inspiri

de Viorica Ghinea la 2017-12-20
3 idei de decoratiuni de iarna din care sa te inspiri
Sezonul rece este acea perioada a anului in care iti doresti sa petreci mai mult timp in locuinta ta alaturi de cei dragi. Ca sa te simti cat mai bine in acele momente, impodobeste-ti casa cu cele mai frumoase decoratiuni de iarna. Nu ai nicio idee festiva care sa impresioneze? Venim in sprijinul tau si iti oferim 3 idei de decoratiuni de iarna care ii vor lasa pe toti muti de uimire.


1. Decoratiuni de iarna cu nuante metalizate


Nuantele metalizate sunt vedetele iernii, astfel ca te poti lasa ghidata de acestea in decorarea locuintei. Ai nevoie doar de un spray colorant ori de o oja ori mai multe intr-o nuanta argintie, aurie ori bronz. Proiectul DIY este simplu, dar efectul este extrem de interesant. Spre exemplu, poti sa colorezi niste conuri de brad si sa le introduci in diferite decoratiuni de iarna.

 

A post shared by Žana Adžić (@zanaadzic) on

2. Decoratiuni de iarna cu conuri de brad


Conurile de brad sunt un simbol al iernii, astfel ca nu ar trebui sa pierzi ocazia de a le introduce in decoratiunile pe care le faci cu aceasta ocazie. In plus, sunt gratis daca le iei de la munte ori din parcuri. Le poti lipi pe o sfoara, le poti prinde intr-o coronita festiva ori pe poti aseza pur si simplu pe masa, alaturi de o lumanare parfumata.

3. Decoratiuni de iarna cu globuri


Cele mai utilizate elemente in decoratiunile de iarna sunt globurile. Poti sa fii originala daca alegi sa le aranjezi pe un platou, in niste pahare cu picior ori in niste cani. Astfel de idei pot reprezentat o piesa centrala de exceptie pentru masa festiva de Craciun ori cea de Revelion. Pentru a pune in practica acest proiect homemade nu ai nevoie de prea multa indemanare ori rabdare. Il vei termina mai repede decat iti vei imagina.


Inspira-te si tu din aceste idei de decoratiuni de iarna si vei fi incantata de efectul pe care il vei obtine. Casa ta va arata mai frumoasa ca niciodata.


Foto: instagram.com, pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0