Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 idei de machiaj pentru Revelionul 2018

de Viorica Ghinea la 2017-12-14
3 idei de machiaj pentru Revelionul 2018
Ne apropiem cu pasi repezi de finalul anului, asa ca este necesar sa ne facem temele in ceea ce priveste look-ul festiv pentru ultima noapte a acestuia. Daca esti in pana de idei in ceea ce priveste machiajul pentru Revelionul 2018, inspira-te din urmatoarele idei beauty.


1. Machiaj cu eyeliner pentru Revelion  -  simplu, dar de efect


Unul dintre cele mai simple machiaje pentru Revelion are in prim plan eyelinerul. Renunta la tusul obisnuit si foloseste unul cu aspect festiv: o culoare mai interesanta ori unul cu glitter in compozitie. De asemenea, poti sa folosesti un produs cu textura metalizata. In plus, poti obtine un look glam daca aplici sclipici in coltul intern al ochiului. Pentru o privire misterioasa, foloseste gene false de tipul fir cu fir. Nu uita ca un machiaj mai incarcat al ochiului nu permite utilizarea unui ruj intr-o nuanta intensa, asa ca este indicat sa mizezi pe unul intr-o nuanta mai naturala, cat mai apropiata de cea a buzelor tale.


2. Machiajul cu tonuri neutre pentru Revelion, potrivit la orice tinuta


Machiajul cu tonuri neutre poate reprezenta o solutie beauty pentru noaptea dintre ani, in special daca ai ales o tinuta vestimentara in nuante intense. Astfel vei putea sa echilibrezi aspectul final in ceea ce priveste nuantele folosite.

Pentru obtinerea unui astfel de machiaj, joaca-te cu 3-4 nuante din aceeasi gama si cu siguranta vei obtine un look desavarsit. La coada ochiului se vor folosi cele mai inchise, iar, spre coltul intern, se vor aplica cele mai deschise. Aplica iluminator pentru un look festiv si un ruj mat rezistent la transfer, intr-o nuanta trandafirie.

 

A post shared by Beauty life (@makeup._.life101) on

3. Machiajul cu influente gotice, ideal pentru Revelionul 2018
Makeup-ul cu influente gotice a facut ravagii in ultimele sezoane, astfel ca ar fi pacat sa nu profiti de farmecul acestuia. Asigura-te ca de Anul Nou te vei face usor remarcata la evenimentul la care participi. Indiferent ca iti scoti ochii ori buzele in evidenta prin nuantele intense pe care le aplici, important este sa nu uiti de regula echilibrului beauty. Pentru obtinerea unui machiaj de Revelion in acest stil, inspira-te din modelul de mai jos.


Alege modelul de machiaj pentru Revelionul 2018 care consideri ca te avantajeaza cel mai mult si testeaza-i din timp farmecul beauty. Astfel vei sti exact cum sa il aplici in magica noapte dintre ani. Nu uita de tematica evenimentului la care mergi.


Foto: instagram, pexels.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.33 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre eyeliner

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0