Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 lucruri pe care le faci gresit la 3 p.m.

3 lucruri pe care le faci gresit la 3 p.m.
Stii ca este greu sa mananci biscuiti dulci sau sa bei multa cafea. Greselile de care iti voi vorbi sunt des intalnite, dar sunt trecute cu vederea. Ai grija cum iti reorganizezi ziua pentru a nu te deconecta mental si pentru a fi constienta de gesturile pe care le faci.


1. Greseala 1: Nu-ti dai seama ca intri pe pilot automat imediat dupa pranz. Daca este vorba sa minti un pic in CV, sa-ti inseli sotul sau sa faci un credit aiurea, daca este deci ceva dubios, atunci dupa pranz ai tendinta sa faci, si nu dimineata. Asa spune un studiu al Universitatii Harvard si al Universitatii Utah. O serie de experimente au aratat ca oamenii care, in mod normal, fac ceea ce trebuie, mint si insala in orele dupa-amiezii. Dispunem de o cantitate limitata de energie mentala, spun cercetatorii, si atunci cand aceasta scade creste tentatia.
Solutia: Reorganizeaza-ti sarcinile pentru ca tu si persoanele cu care lucrezi sa va puteti ocupa de ele atunci cand este in vigoare simtul etic. Orice implica judecata morala (cum ar fi negocierea unei afaceri pentru care te bazezi pe altii sa fie onesti) trebuie programat dimineata devreme.
2. Stai in aceeasi camera in care ai luat si pranzul. Camera se umple de dioxid de carbon, un gaz care nu miroase si pe care tu si cei din jurul tau il expirati cam de 15 ori pe minut. Dupa doua ore si jumatate de expirat, dioxidul de carbon te impiedica sa te concentrezi, te face sa te simti obosita si sa iei decizii mai proaste. 
Solutia: Respira aer proaspat deschizand un pic geamul sau facand o scurta plimbare. 
3. Bei o bautura energizanta inainte sa mergi seara la o petrecere.
Cu totii am auzit de pericolul amestecarii alcoolului cu bauturile energizante. Dar, mai nou, un studiu al Universitatii Michigan arata ca si consumul bauturilor energizante cu ore inainte de a bea alcool te poate afecta.
Solutia: alege mai bine un iaurt sau branza cottage (o mica gustare bogata in proteine care iti creste starea de alerta si motivatia).

Sursa: oprah.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bauturi energizante

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre greseli

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0