Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 lucruri pe care sa nu le mai faci daca iti doresti un par sanatos

de Camelia Diaconu la 2018-04-09
3 lucruri pe care sa nu le mai faci daca iti doresti un par sanatos
Un par greu de coafat ori deteriorat este o problema des intalnita in randul majoritatii femeilor. Din cauza catorva actiuni care iti afecteaza in mod direct parul, aranjarea lui poate avea de suferit. Insa, pentru a obtine intotdeauna efectele pe care ti le doresti, trebuie sa stii ca exista cateva lucruri pe care trebuie complet sa le eviti atunci cand vine vorba despre par. Iata ce NU trebuie sa mai faci pentru a te putea bucura de un par frumos si sanatos!


Produsele de ingrijire sunt un ajutor pentru par, dar trebuie alese in functie de nevoile parului tau, asa cum si instrumentele pe care le folosesti trebuie sa fie calitative pentru a nu afecta firul de par. Insa, pe langa aceste aspecte, mai exista si alte cateva lucruri pe care trebuie in mod clar sa le eviti daca iti doresti sa fii fericita posesoare a unui par perfect.
 
Nu il coafa atunci cand este complet ud. Dupa ce a fost proaspat spalat, parul tau are nevoie de o perioda de timp pentru a se usca. Instrumentele cu care iti coafezi parul ar trebui folosite doar atunci cand parul este in proportie de 70% uscat, astfel ii vei afecta calitatea firului, adica il poti deteriora si atunci se va rupe mult mai repede. Daca timpul iti permite, lasa-l sa se usuce in mod natural fara sa mai folosesti un instrument cu aer cald pentru a-l usca. In caz contrar, foloseste un fheon care sa aiba o temperature reglabila pentru a nu fi nevoita sa iti usuci parul cu un aer mult prea cald. 
 
Ofera-i atentie in detaliu scalpului. O simpla spalare a parului nu inseamna si un scalp sanatos, mai ales ca de la radacina se vede sanatatea parului. Scalpul are nevoie de un produs special de curatare, care sa corespunda cu nevoile lui, mai ales atunci cand vorbim despre un par care este des supus produselor de styling. Roseata, mancarimea sau inflamatia sunt doar cateva dintre afectiunile care pot aparea la nivelul scalpului si tocmai din acest motiv este indicat sa ii oferi atentie in detaliu cel putin o data pe saptamana. Asadar, alege produsele potrivite, recomandate pentru fiecare fir de par in parte. 
 
Nu folosesti produsele de ingrijire potrivite. Balsamul, uleiul, spray-ul sau crema, toate sunt produse care trebuie alese in functie de nevoile firului de par. Mai mult decat atat, trebuie folosite atunci cand este nevoie, mai exact atunci cand parul este inca ud. Uleiul de par actioneaza ca un tratament si isi face cel mai bine efectul atunci cand este lasat sa actioneze, fara sa fie folosit un pieptene cu dintii mari sau o perie. 
 
Pune pret si pe calitatea produselor pe care le folosesti. Instrumentele cu care il coafezi nu trebuie sa fie agresive pentru a nu afecta firul de par asa ca alege o perie de par care are perii moi si nu iti rupe firele. Daca folosesti frecvent placa pentru indreptat parul, atunci alege una ceramic, dar care iti ofera posibilitatea sa iti reglezi temperatura pe care trebuie sa o folosesti. O temperatura prea ridicata iti poate arde firul de par. 
 
Nu folosi produse cosmetice daca nu ai nevoie de ele.Daca ai un par rezistent, care nu are nevoie de fixative, spre exemplu, atunci nu il folosi doar pentru a-ti incarca parul. 
Un par vizibil sanatos este acela care iti ofera stralucire si te ajuta sa ai un look impecabil, chiar si atunci cand nu este prea mult aranjat. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
    In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
    Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0