Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 modele de rochii potrivite pentru Revelionul 2018

de Viorica Ghinea la 2017-12-18
3 modele de rochii potrivite pentru Revelionul 2018
Noaptea dintre ani reprezinta o buna ocazie pentru a etala acele tinute indraznete si elegante la care visezi in restul timpului. Acum te poti transforma intr-o printesa romantica ori intr-o regina rafinata. Daca esti in pana de idei vestimentare, iti propunem sa iti indrepti atentia spre urmatoarele modele de rochii pentru Revelionul 2018. Vei face cuceriri la fiecare pas cu ajutorul acestora.


1. Modele de rochii cu aplicatii glam


Daca vrei sa iesi in evidenta de Revelion, atunci cu siguranta trebuie sa mizezi pe rochii cu aplicatii glam. Un model care se muleaza frumos pe bust si care iti scoate umerii in evidenta este de departe o alegere senzuala. In acest caz vestimentar trebuie sa respecti cateva reguli de bun gust. Rochia nu trebuie sa fie foarte scurta, ci deasupra genunchilor, midi ori lunga. De asemenea, nu iti recomandam sa iti incarci look-ul cu multe accesorii, ci sa mizezi pe piese delicate. Lasa ca acest model de rochie sa fie vedeta intregului look.


La polul opus, daca vrei sa porti o rochie mai scurta, mizeaza pe un model care nu iti scoate in evidenta sanii. Cuvintele cheie ale unei piese de succes il reprezinta paietele si jocurile de nuante. Vei primi complimente intreaga seara daca vei purta astfel de modele de rochii de Revelion.

 

A post shared by Laura Jordan (@glamour_no1_fashion) on


2. Modele de rochii negre pentru Revelion


Cu negrul nu dai gres niciodata! Dar s-ar putea sa ai neplacuta surprinza ca si alte reprezentante ale sexului frumos sa poarte un model in aceeasi nonculoare. Cum te poti diferentia in acest caz? Poarta o piesa cu adevarat ravasitoare. Iti propunem un item de catifea, o tendinta destul de indragita de catre specialistii in moda, lung, mulat pe corp, cu detalii de bun gust. Astfel vei fi o prezenta rafinata, la nivelul careia nu va putea sa ajunga oricine.

 

A post shared by DONNA (@donna_progetto) on

3. Modelele de rochii aurii, perfecte pentru Revelion


Daca iti petreci noaptea dintre ani intr-un loc cu adevarat special, atunci si tinuta ta trebuie sa fie una pe masura. Te poti asigura ca look-ul tau este desavarsit prin purtarea unui model de rochie aurie. Iti va conferi instant un aer elegant fara sa mai investesti in accesorii glam si sa ai o coafura extravaganta. O astfel de piesa este suficienta pentru a face ravagii in jurul tau.




Care dintre aceste modele de rochii pentru Revelion iti atrage cel mai mult atentia?


Foto: instagram.com, pexels.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.58 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tinute elegante

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre modele de rochii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre noaptea dintre ani

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0