Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Gabriel Comanescu: 3 Moduri Prin Care Poti Spune STOP Gandirii Negative

de Sunt Fericita la 2017-10-06
Gabriel Comanescu: 3 Moduri Prin Care Poti Spune STOP Gandirii Negative
Simti ca supararea, dezamagirea si frustrarile acapareaza toata energia pozitiva de care te bucuri? Te gandesti zilnic mai mult la problemele pe care le ai, la esecurile ce ti-au marcat cariera sau la obstacolele ce iti apar in drum? Refuzi sa transformi toate aceste ganduri negre in scenarii pozitive si nu vezi niciun mod in care ai putea sa le transformi in lucruri bune pentru viata ta?


Atunci este clar: viata ta este dominata de o gandire negativa. Daca lasi gandurile negre sa iti marcheze existenta, nu te indrepti intr-o directie buna. De aceea, trebuie sa iti schimbi modul de a gandi, pentru a nu te lasa prins intr-o bula uriasa de deceptii, ce iti pot marca ireversibil viata. Iata cum poti spune STOP rapid gandirii negative:

Concentreaza-te pe lucruri pozitive


Este mult mai usor sa te gandesti la partea negativa a unui lucru, decat la jumatatea pozitiva a acestuia. Insa acest lucru te va incarca cu energie negativa, lucru ce iti va influenta intr-un mod gresit viata. Trebuie sa stii ca nici sanatatea ta nu este in siguranta, atunci cand esti o persoana negativista. NU iti pierde timpul gandindu-te la lucruri rele, ci incearca sa le privesti dintr-o perspectiva pozitiva.
Cu cat te gandesti mai mult la un lucru rau, cu atat acesta iti va domina si mai mult viata. Concentreaza-te mai bine pe solutii ce pot face aceste energii negative sa dispara. Visarea lucida este un bun exemplu de rezolvare a problemelor, iar pentru mai multe detalii despre cum poti deveni un expert in visare lucida, intra chiar acum pe gabicomanescu.ro

Mediteaza


Meditatia este un mod excelent prin care poti vedea cum functioneaza mintea ta. Este cel mai bun barometru pentru a face un bilant ganduri pozitive - ganduri negative. Meditatia este o calatorie catre interior, un traseu initiatic, pentru ca o cunoastere deplina a sinelui iti va oferi intotdeana fericire si impacare. Prin meditatie te poti calma mai usor, poti sa aduci la lumina bunatatea latenta de care dispui si pe care ai avut-o mereu in sufletul tau, insa despre care inca nu stii mai nimic. Cel mai important aspect al meditatiei este ca dezvolta anumite calitati mentale ale tale: atentia, memoria, rabdarea si companiunea.
 

Fii recunoscator


Sunt o multime de lucruri in viata ta pentru care ar trebui sa multumesti Universului. De cand te dai jos din pat si pana seara, cand somnul isi intra in drepturi, micile bucurii ale vietii merita celebrate si pentru fiecare in parte trebuie sa fii recunoscator. Mulumeste Universului ca ai o familie, ca ai un job, ca esti sanatos sau ca ai prieteni pe care sa te poti baza. Invata sa ai o atitudine pozitiva fata de orice aspect al vietii tale.

Cu cat vei fi mai recunoscator pentru tot ce ti se ofera, cu atat vei fi mai fericit, iar aceasta stare de spirit va lua locul gandirii pozitive. Mai mult decat atat, gandirea pozitiva, fericirea si recunostinta vor atrage lucruri extraordinare in viata ta. Asa ca trebuie sa inveti sa fii umil fata de Univers, sa tratezi lucurile dintr-o perspectiva pozitiva si sa fii recunoscator in fiecare zi.

 
Iata cum spune STOP gandirii negative printr-o serie de schimbari pozitive in viata ta. Acest lucru presupune o foarte mare determinare, pentru a putea transforma atitudinea negativa pe care o ai acum vizavi de viata si de tot ce presupune ea. Tine minte ca trebuie mereu sa vezi jumatatea plina a paharului pentru ca daca te concentrezi pe ganduri negative, acestea vor capata amploare in mintea ta si vor sufoca orice urma de energie pozitiva.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre lucruri pozitive

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre meditatie

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0