Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 motive pentru care este recomandat sa consumi carne de peste mai des

de Camelia Diaconu la 2020-10-26
3 motive pentru care este recomandat sa consumi carne de peste mai des
Carnea de peste este alimentul complex, bogat in Omega 3 si o sursa completa de proteine, recomandata pentru orice varsta. Este ideal pentru consum in orice moment al zilei, iar ca si numar de portii, in functie de organism, acesta poate fi consumat de 2 sau 3 ori pe saptamana. Pe langa imbunatatirea memoriei, pestele mai are o multime de alte beneficii, asa ca iata care sunt cele mai importante.


De ce sa consumi carne de peste in fiecare saptamana
 

Gasim peste in varianta de peste salbatic si peste de crescatorie. Diferenta diferenta dintre cele doua o constituie faptul ca pestii de crescatorie cresc si se dezvolta intr-un spatiu special amenajat si controlat in permanenta, un mediu poluat de oameni. O portie de peste iti poate aduce o portie de sanatate datorita calciului, fierului, potasiului, complexului de vitamine A, D, B12 si seleniului. 
 
Consumul de peste protejeaza vederea. DHA(acidul docosahexanoic) are o importanta majora pentru organism si se afla din plin in peste, dar si fructe de mare. Asigura integritatea pigmentului retinian al celulelor epiteliale, avand o importanta ridicata pentru retina. Poate scadea semnificativ si probabilitatea degenerescentei maculare, o problema normala si fireasca o data cu imbatranirea. Un consum regulat de peste pe termen lung poate preveni si aparitia bolilor grave de ochi care, in timp, pot duce la pierderea complete a vederii. 
 
Pestele amelioreaza simptomele bolilor autoimune si inflamatorii. Datorita concentratiei mare de Omega 3,consumul regulat de peste poate diminua simptomele depresiei, boala ce se poate agrava si doar trata cu ajutorul medicamentelor. De asemenea, pestele poate diminiua si simptomele bolilor inflamatorii precum artrita reumatoida, astmul, colita ulceroasa. Organismul reactioneaza diferit in functie de starea de sanatate a fiecarui pacient in parte, dar si in functie de medicamentele care sunt administrate. 
 
Previne si bolile neurodegenerative. Consumul de peste intareste membranele celulelor creierului si imbunatateste functiile neuronilor. Contribuie la o dezvoltare si regenerare a neuronilor deoarece ia parte in mod direct la transferurile dintre celulele creierului.S-au realizat studii la nivelul mai multor persoane si s-a constatat ca cei ce au avut in organism un continut crescut de acizi deoarece consumau peste regulat au avut si o rata mai mica de imbolnavire cu diverse boli mentale precum Alzheimer.
 
Din punct de vedere al sortimentelor, pestele se gaseste intr-o gama variata atat in supermarket-uri, cat si in restaurantele de specialitate. Ai posibilitatea sa verifici calitatea produsului datorita etichetei pusa la dispozitie de producator si distribuitor sau importator. 
Sfat util: pestele este un aliment sanatos recomandat si in curele de slabire deoarece duce catre o senzatie de satietate mult mai rapida. Este o carne slaba care se digera usor si care nu pune functionarea organismului in dificultate. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.67 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
    Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
    In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0