Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 motive pentru care trebuie sa-ti iei concediu pe final de an

de Sunt Fericita la 2017-11-29
3 motive pentru care trebuie sa-ti iei concediu pe final de an
Perioada sarbatorilor de iarna este ideala pentru un concediu prelungit, asa ca daca nu te-ai hotarat unde sa mergi in vacanta la sfarsitul anului, ar fi cazul sa te grabesti si sa profiti de ultimele oferte ale agentiilor de turism. Oricat de aglomerat este programul tau de lucru, la final de luna decembrie si inceput de ianuarie ar trebui sa-ti iei macar o saptamana de concediu. Afla, in continuare, de ce ar fi indicat sa iti iei o vacanta la sfarsit de an.


Te bucuri de familie si de prieteni


Starea ta de bine depinde foarte mult, printre altele, de cat timp petreci alaturi de membrii familiei si de prieteni. De asemenea, este esential sa stai cat mai mult tu cu tine, ca sa-ti poti analiza gandurile si emotiile si, totodata, sa-ti faci planuri. Indiferent daca vei alege ca in concediul din preajma Revelionului sa mergi intr-o vacanta exotica sau nu, nu-ti neglija familia si nici propria persoana.


Scapi de stres


O vacanta reprezinta unul dintre cele mai bune remedii impotriva stresului. In cazul in care consideri ca nu esti printre cei afectati de stres, ar fi indicat sa analizezi mai bine cum te simti. Un studiu realizat in prima parte a anului de o companie autohtona cu activitati in domeniul resurselor umane a aratat ca 99,7% dintre angajatii din Romania sunt stresati si sufera de stari de epuizare ori oboseala. Ca sa te deconectezi total pe durata concediului tau din perioada sarbatorilor de iarna, incearca sa stai cat mai departe de laptop, telefon mobil sau de orice dispozitiv tehnologic care te-ar putea „ispiti” sa iti verifici e-mailul de serviciu sau noutatile existente pe diverse platforme de social media, cum ar fi Facebook, LinkedIn sau Twitter.

Devii mai fericit


Te-ai intrebat vreodata daca esti fericit? Ai incercat sa definesti ce inseamna fericirea pentru tine? Daca da, atunci ar fi nemaipomenit sa incerci sa-ti masori „nivelul de fericire” inainte si dupa o vacanta. Mai mult ca sigur vei constata ca un concediu te face mai fericit. Inainte sa pleci in vacanta esti fericit deoarece urmeaza sa ai parte de experiente minuntate. Dupa concediu, in schimb, esti fericit pentru ca iti reamintesti momentele frumoase de care ai avut parte in vacanta.


 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
    Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
    In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0