Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 pasi pentru o relatie de cuplu rezistenta

de Camelia Diaconu la 2020-09-10
3 pasi pentru o relatie de cuplu rezistenta
Pentru a rezista pe termen lung, un cuplu nu poate supravietui decat cu iubirea. Respectul, intelegerea si comunicarea sunt doar cativa dintre factorii esentiali care trebuie sa primeze intr-un cuplu. Si pentru ca despartirea nu este deloc o solutie atunci cand ceva nu functioneaza, iti recomandam 3 pasi importanti pe care sa ii parcurgi in relatie!


Sfaturi pentru o relatie de lunga durata

Relatia se construieste in timp. Incredere trebuie sa fie intotdeauna demonstrata partenerului, la fel si intelegerea si sprijinul. Insa, sunt si cazuri in care intervin despartirile dureroase, din diferite motive. Iata ce sa faci pentru a nu ajunge la despartire si pentru a-ti duce relatia pe cele mai fericite culmi!
 
  • Comunicati. Trecerea timpului aduce dupa sine schimbari, care de multe ori pot fi percepute gresit de  partener. Ori de cate ori simti ca ceva se schimba in comportamentul partenerului, incearca sa pui intrebari si sa discutati care au fost cauzele care au provocat schimbarea. Discutiile simple si sincere pot duce la salvarea relatiei construind o legatura si mai puternica. Prin comunicare, incercati amandoi sa va organizati gandurile, sa ii ascultati nemultumirile partenerului si sa incercati sa rezolvati. Vei vedea cum situatia se detensioneaza doar datorita unei simple discutii sincere.
  • Nu renuntati la micile gesturi. Cine spune ca, daca relatia a ajuns la pragul de 10 ani, atunci nu trebuie sa mai existe gesturi de afectiune? Micile gesturi de iubire, mai ales cele care sunt facute spontan, va vor ajuta sa pastrati flacara aprinsa in relatie. Arata-i ca o iubesti, arata-i ca il respecti si fiti recunoscatori pentru sentimentele pe care vi le purtati unul celuilalt. Nu uita niciodata micile atentii romantice, care pot inflori relatia de cuplu, in orice moment al zilei. Fa ceva pentru el in fiecare zi: trezeste-te cu 10 minute inaintea lui si pregateste-i micul dejun sau vino acasa cu un mic buchet de flori, fara niciun motiv.
  • Petreceti timp impreuna. Fiecare dintre voi are propriile pasiuni si activitati, insa nu uitati de timpul petrecut impreuna. Pastreaza-ti in fiecare zi putin timp pentru partenerul tau, chiar daca asta inseamna doar 10 minute seara, inainte de culcare. Nu renuntati niciodata la vacantele impreuna, incercati sa va faceti timp pentru cat mai multe calatorii. Mergeti impreuna la cinema, la teatru, la tenis, la cumparaturi. Orice activitate care presupune timpul petrecut in doi inseamna consolidarea relatiei. Pasii mici sunt cei mai importanti pentru o relatie sanatoasa, sincera, care are toate sansele sa dureze o viata. Relatia sanatoasa si linistita din cuplu te poate ajuta sa ai un trend ascendent si in viata profesionala.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Rodia este un fruct delicios si nutritiv cu o istorie bogata si origini stravechi. Desi poate parea ...
    Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0