Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 persoane celebre care te inspira sa nu renunti niciodata

de Raluca Garbea la 2018-03-27
3 persoane celebre care te inspira sa nu renunti niciodata
"Nu renunta niciodata" este probabil una din frazele pe care le-ai auzit de nenumarate ori in viata. Este important sa tii cont de ea, caci nu stii niciodata cand succesul se afla chiar dupa colt.


Bineinteles ca este mai usor de zis decat de facut, prin urmare am ales 3 persoane celebre care nu au renuntat la visurile lor, reusind sa obtina carierele la care au visat dintotdeauna.

Care sunt acestea?

1. J.K.Rowling

J.K.Rowling trecuse printr-un divort si abia putea sa se intretina in anul 1994, cu doar trei ani inainte de lansarea primei carti din seria "Harry Potter". Neavand bani suficienti, ea nu a avut posibilitatea sa isi cumpere un calculator sau macar sa plateasca costurile pentru copierea romanului de 90.000 de cuvinte in mai multe exemplare, asa ca a fost nevoita sa scrie manual fiecare exemplar pentru a trimite editorilor romanul.

Cartea a fost respinsa de zeci de ori pana cand, in cele din urma, Bloomsbury, o mica editura din Londra, i-a oferit o sansa dupa ce fiica de opt ani a CEO-ului a indragit povestea baiatului care a supravietuit, Harry Potter. 

2. Shania Twain

Cariera lui Twain a inceput mai mult din necesitate. Parintii ei au divortat cand avea doi ani si aceasta isi vedea tatal foarte rar. Mama si tatal vitreg nu castigau suficient cat sa se poate intretina, astfel Shania a inceput sa cante in localuri pentru a face rost de bani, inca de cand avea doar opt ani.

Cand a implinit varsta de 21 de ani, mama si tatal vitreg au murit intr-un accident de masina, iar Twain s-a hotarat sa faca o pauza in cariera pentru a avea grija de cei trei frati mai mici (care erau adolescenti la vremea respectiva). Ea impreuna cu fratii ei s-au mutat in Huntsville, Ontario, unde Shania i-a intretinut cu banii castigati din interpretarile sustinute in statiunea Deerhurst, care se afla in apropiere de Huntsville.

3. Oprah Winfrey

Oprah a trebuit sa indure numeroase critici, de-a lungul timpului, cu privire la greutatea sa, comentarii rasiste, intrebari despre sexualitatea ei, insa toate aceste lucruri nu au impiedicat-o sa isi urmeze visul. Daca ne uitam la copilaria ei, succesul dobandit este si mai impresionant.

Avand o copilarie plina de abuzuri, aceasta a ramas insarcinata si, la varsta de 14 ani, a dat nastere unui copil care a murit cateva saptamani mai tarziu. Insa, in ciuda greutatilor, Oprah a terminat liceul si a castigat o bursa la facultate, incepand apoi o cariera formidabila.



Sursa foto: pexels.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre incredere

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre faima

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cariera

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0