Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 remedii naturiste pentru a creste nivelul de energie si vitalitate al corpului

de Viorica Ghinea la 2017-05-19
3 remedii naturiste pentru a creste nivelul de energie si vitalitate al corpului
Alergii? Articulatii inflamate? Probleme digestie? Pentru toate aceste probleme avem la indemana mierea, laptisorul de matca si polenul. Datorita compozitiei foarte bogate in vitamine si colagen, fortifica sistemul imunitar, stimuleaza memoria si puterea de concentrare si contribuie semnificativ la sanatatea si vitalitatea noastra.


Polenul crud stimuleaza functionarea rinichilor, ajuta la detoxifierea organismului si creste nivelul de energie si vitalitate a organismului.

Pe de alta parte, laptisorul de matca combate stresul, oboseala si insomniile, regleaza flora intestinala si metabolismul, iar mierea reduce inflamatiile si calmeaza durerile in gat, protejand caile respiratorii.

De asemenea, laptisorul de matca in combinatie cu mierea si polenul tine la distanta ulcerul gastric si ulcerul duodenal.

"(...) Laptsiroul de matca a ramas printre foarte putinele produse 100% naturale intr-o lume puternic industrializata. Majoritatii alimentelor pe care le mancam azi le lipsesc cele mai multe dintre vitaminele si mineralele strict necesare omului, iar dintre elementele vitale pastreaza doar vagi urme.

Alimentele actuale sunt pline de aditivi de toate tipurile, coloranti, conservanti, antioxidanti sintetici, emulgatori, stabilizatori, agenti de ingrosare si de gelifiere etc. In acest context, al unei alimentatii lipsite de nutrientii de baza, sistemul imunitar al copiilor scade considerabil si nu este de mirare cand ii vedem din ce in ce mai lipsiti de energie si vitalitate si se imbolnavesc tot mai des”, declara Ovidiu Bodea, directorul ApiLand, cel mai mare producator de produse apicole din Romania.

Laptisorul de matca este, de asemenea, ideal daca vrem sa ne crestem rezistenta la efort fizic si intelectual, iar polenul crud nu trebuie sa nu lipseasca  din dieta noastra zilnica, deoarece actioneaza benefic asupra venelor si vaselor capilare si ne tine departe de anxietate si depresii minore.

 Mierea de salcam, cea poliflora si mierea de tei sunt ideale pentru prevenirea asteniei si pentru intarirea sistemului imunitar, fiind recomandat in special copiilor, gravidelor si persoanelor aflate in covalescenta. La meniul zilnic se adauga polenul crud, pentru echilibrarea sistemului digestiv si pentru a ne mentine in forma.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.35 din 5 - 10 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre remedii naturiste

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre laptisor de matca

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre polen

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sistem imunitar

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0