Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 salate BIO care ne ajuta sa slabim!

3 salate BIO care ne ajuta sa slabim!
Alimentatia BIO este mai mult decat o masura prin care sa tinem kilogramele in exces deoparte. Este un stil de viata cu care ne obisnuim destul de rapid daca avem si posibilitatile materiale necesare. Este adevarat ca nu toata lumea isi permite faina BIO, fructe si legume BIO, ciocolata si alte alimente.


Cu toate acestea, dintre alimentele BIO cele mai importante fac parte legumele si fructele, produse pe care sa le cumparam doar daca sunt de provenienta BIO verificata cu eticheta producatorului in fata.

Iata si cele 3 salate BIO pe care noi vi le recomandam pentru eliminarea unui numar cat mai mare de kilograme in exces:
1. Salata verde cu oregano si seminte de secara. Cele trei ingrediente sunt extrem de bogate in substante nutritive esentiale pentru dezvoltarea unui organism armonios si sanatos! Oregano contine multi antioxidanti care ne ajuta sa ne mentinem corpul si mintea tinere. Salata verde contine fier, calciu si multe vitamine care ne exergizeaza si secara regleaza sistemul digestiv!
2. Salata de morcovi cu mazare si oregano. Nu mai are rost sa va spunem cat de multe vitamine si minerale contine morcovul, printre altele si fier si calciu in cantitati considerabile. Mazarea ne ajuta sa ne grabim putin digestia si sa eliminam kilogramele in exces. Oregano este una dintre plantele aromatice cele mai folositoare pentru mentinerea unui corp sanatos si plin de vitalitate.
3. Salata de telina cu ridiche alba si patrunjel. Iata o combinatie inedita de legume cu o planta aromatica genial de sanatoasa pentru orice organism. Telina contine minerale si vitamine benefice pentru sanatatea sistemului digestiv si nu numai. Ridichea alba contine cantitati mari de Calciu, magneziu, vitamina A, B1, B2 si nu numai. Iar patrunjelul reprezinta o sursa principala de vitamina C, esentiala pentru o zi energica si plina de vitalitate.
Pofta buna si nu uitati sa va lasati surprinse de combinatiile unice pe care si voi le puteti realiza acasa, cu ingrediente BIO! Si nu uitati sa ne lasati comentarii cu sugestiile voastre. Sharing is caring!
 

sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0