Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 sfaturi importante de care sa tii cont daca esti gravida in sase luni

de Sunt Fericita la 2017-11-30
3 sfaturi importante de care sa tii cont daca esti gravida in sase luni
Perioada sarcinii este presarata cu momente unice si cu numeroase provocari, deoarece corpul unei viitoare mame trece prin diverse schimbari. Daca esti gravida in sase luni, cu siguranta ca ai experimentat o multime de clipe memorabile pana acum. Totodata, trebuie sa fii constienta ca, pana la nasterea copilului tau, o sa mai traiesti multe momente speciale, deoarece corpul tau se transforma constant.


Toate aceste schimbari sunt nemaipomenite, dar este important ca, pana la momentul nasterii, sa faci exact ceea ce trebuie astfel incat tu si copilul sa fiti sanatosi. Descopera, mai jos, trei sfaturi importante de care ar fi bine sa tii cont daca esti gravida in sase luni.
 

Evita sa gatesti


O femeie gravida in sase luni ar fi indicat sa evite gatitul. Prin urmare, chiar daca iti place foarte mult sa pregatesti de mancare, incearca sa-ti stapanesti pasiunea. Fii constienta ca in bucatarie se pot intampla multe accidente si, de asemenea, ca gatitul implica, printre altele, sa lucrezi cu greutati destul de mari. Iar cand esti gravida in sase luni nu ai voie sa cari sau sa ridici greutati prea mari. Prin urmare, ori de cate ori iti este pofta de un anumit preparat, cel mai simplu si mai sigur ar fi sa apelezi cu incredere la serviciile unei platforme de comenzi online de mancare.


Cumpara-ti haine in care sa te simti confortabil si sa arati bine


O femeie gravida nu trebuie, sub nicio forma, sa se neglijeze pe durata sarcinii. In plus, daca esti gravida in sase luni nu inseamna ca nu poti sa arati foarte bine. Asadar, mergi intr-un magazin si cumpara-ti o pereche de blugi sexy, care sa te ajute sa te simti frumoasa si, de asemenea, sa-ti intareasca increderea in fortele proprii. Hainele pe care ti le achizitionezi in perioada sarcinii ar trebui sa fie nu doar frumoase, ci si extrem de confortabile. Totodata, nu uita sa-ti cumperi si niste obiecte vestimentare de care, inainte de toate, ai sau vei avea nevoie in scurt timp. Un astfel de articol vestimentar ar putea sa fie, de exemplu, un sutien pentru alaptare.   


Mananca doar ceea ce ai voie


Cand esti gravida in sase luni, corpul copilului tau se mareste, pentru ca fata sau baiatul sa aiba greutatea optima la nastere. In aceasta perioada este esential sa ai o alimentatie corecta, care sa-i permita viitorul tau copil sa fie sanatos si puternic. Cel mai bine ar fi sa ai o dieta echilibrata si bogata, care sa includa carne, legume si fructe. Consulta-te cu medicul care monitorizeaza evolutia ta in perioada sarcinii daca ai voie sa consumi anumite superalimente, cum ar fi spirulina sau mierea de Manuka.


 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre femei gravide

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sarcina

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0