Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 sfaturi pentru copii inteligenti

de Ana-Maria Tudor la 2014-08-26
3 sfaturi pentru copii inteligenti
Se apropie un nou an scolar, mai dificil fata de cel anterior, cu materii mai multe si mai stufoase.


Mai mult ca niciodata, de la 15 septembrie, copiii dvs. au nevoie sa ii sustineti si se le aratati ca ii apreciati. De asemenea, este important sa le puneti in valoare talentele si sa ii ajutati sa isi dezvolte abilitatile:

- cantatul la un instrument muzical -  in afara de faptul ca are un efect calmant si relaxant asupra copiilor, cantatul la un instrument muzical ii ajuta pe cei mici sa isi dezvolte abilitatile artistice, sa se concentreze mai usor, sa isi dezvolte limbajul si aptitudinile de comunicare, dar si memoria. In plus, muzica alunga depresia si anxietatea si relaxeaza musculatura.

- invatarea unei limbi straine -  limbile straine sunt percepute de copii mult mai usor la o varsta frageda, cand nu au preluat inca accentul limbii materne. In plus, o limba straina aduce numeroase beneficii, printre care un loc de munca bun, studii de specialitate, stare financiare stabila, dezvoltare profesionala si capacitate de socializare cu cei din jur.

- activitatea fizica - este esentiala pentru sanatatea si cresterea rapida si armonioasa a copiilor. In plus, cercetarile arata ca aptitudinile pe care le dobandesc micutii care fac sport contribuie la dezvoltarea lor ca adulti. . Astfel, la varsta copilariei si adolescentei sunt necesare 60 de minute de sport pe zi pentru o viata sanatoasa, de doua ori mai mult decat in cazul adultilor, recomanda specialistii.

Anul scolar 2014-2015 bate la usa, iar micutii invatacei se pregatesc cu emotii de primul clopotel. Intrebarea este daca sunt pregatiti si daca parintii lor stiu cum sa ii ajute sa tina pasul cu provocarile sistemului de invatamant.    

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sfaturi parinti

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre an scolar

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0