Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 supe-creme pe care le vei adora. Te scapa de kilogramele in exces!

de Sunt Fericita la 2014-08-13
3 supe-creme pe care le vei adora. Te scapa de kilogramele in exces!
Daca vine vorba despre usurinta cu care unele dintre noi slabesc si greutatea de care altele se lovesc, va putem spune ca unul dintre secrete este hrana, evident.


In mod clar, chiar daca unii considera ca poti slabi daca faci sport, cu toate ca tocmai ai infulecat trei burgeri si doua savarine, ei bine, vesti proaste! Nu merge doar cu sport, ci doar in combinatie cu hrana adecvata.

Va prezentam in randurile urmatoare 3 retete culinare de supe-creme pe care le veti adora pentru gustul lor si pentru faptul ca va elibereaza de minim 2-3 kilograme intr-o singura luna:


Supa crema de rosii
Este, cel mai probabil, cea mai simpla reteta de supa crema. Va putem spune ca merge de minune si iarna, fierbinte, dar si vara, direct de la frigider.

Cum se prepara? Simplu de tot. Fierbeti doi morcovi, o ceapa rosie, un cartof si 3 rosii mari. Se paseaza totul si se serveste cu patrunjel tocat marunt si chiar cativa catei de usturoi pisati pe felii de paine prajita.


Supa crema de broccoli
Supa crema de broccoli se serveste ideal langa branzeturi fine si alaturi de un pahar de vin rosu sau chiar alb. Broccoli se fierbe alaturi de jumatate de telina, jumatate de sfecla rosie si cateva pastai de fasole galbena. Totul se fierbe si apoi, cand supa s-a racit, totul se paseaza si se serveste alaturi de bucatele de branza.

Nu uitati de vin. Daca aveti un vin rose mai acidulat, este perfect si el. Va spori aroma legumelor cu cat este mai slab.


Supa crema de mazare
Mazarea este foarte bine cunoscuta pentru faptul ca este satioasa, tine de foame enorm de mult. Este o supa crema perfecta pe post de cina, dar si pranz.

Cum se prepara? Fierbem doi cartofi, doi morcovi si la final, cand toate sunt aproape fierte, adaugam 300 de grame de mazare. Lasam sa fiarba si apoi, cand supa este racita, o blenduim pana iese o crema spumoasa. Se serveste cu marar tocat marunt.

Truc: Daca doriti sa ardeti si mai multe grasimi, o optiune buna este sa folositi curry la aceasta supa. Adaugat un praf de curry de la bun inceput in apa in care fierb legumele. Va da o aroma deosebita intregii supe.

sursa foto: www.freeimages.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.33 din 5 - 9 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre supa crema

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0