Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 tipuri de personalitati pe care ar trebui sa le eviti

de Sunt Fericita la 2017-11-10
3 tipuri de personalitati pe care ar trebui sa le eviti
Ganditi-va la toti oamenii cu care lucrati sau interactionati in mod regulat. Ati intalnit vreodata tipul negativ, critic sau cel care face pe victima? Pariez ca-ti amintesti unul dintre acesti oameni chiar acum.


In opinia profesorului international de yoga Dana Tupa, pesimistii raspandesc negativitatea ca gripa si trebuie sa ne limitam expunerea, deoarece atunci cand le transmitem un lucru pozitiv, acela se va intoarce inapoi in forma negativa. Pesimistii au puterea de a afecta negativ nu numai viziunea ta, ci si cultura sau chiar reputatia ta.

De asemenea, specialistul afirma ca succesul nostru in viata consta in a ne alege foarte bine anturajul, in a decide de cine sa ne lasam influentati sau nu si in a incerca sa evitam factorii perturbatori care ne pot destabiliza de la drumul nostru asumat.

Cele trei tipuri de personalitati care ne tin departe de la obiectivele noastre

1. Tipul negativ

“Acest tip de persoana pare sa aiba o problema pentru fiecare solutie si iubeste sa scurga entuziasmul din orice idee noua. Mantra lui este: „Acesta este modul in care a fost intotdeauna facut”. Cand se deschide o fereastra spre oportunitate, el te va trage la umbra. Iti va impiedica energia si iti va incetini ritmul. Nu iti va oferi energie daca te vei inconjura de acest tip de persoana. Nu te poti astepta sa ai o viata pozitiva daca te inconjori cu oameni negativi”, explica Dana Tupa.

2. Tipul critic

“Criticii sunt cunoscuti pentru ca au de gasit tot timpul ceva deranjant de spus despre toata lumea si sunt deosebit de faimosi pentru tranzactionarea informatiilor confidentiale sau negative despre ceilalti. Criticii folosesc barfele pentru a le lega si pentru a controla miniaturi. Nu lasati niciodata pe nimeni care nu a facut nimic sa va spuna cum sa faceti ceva”, declara profesorul de yoga.

3. Tipul victima

“Niciodata nu este capabil sa accepte responsabilitatea personala, viata pare nedreapta fata de victime. Puntea este intotdeauna stivuita impotriva victimelor si nu au decat ghinion. Ii veti recunoaste prin scuzele lor de semnatura”, mentioneaza Dana Tupa.

Sfaturile profesorului de yoga

“Inconjurati-va cu oameni care viseaza mai mult decat voi. Imbunatatiti cu pasiune totul in calea dumneavoastra, de la procese si produse, la colegi, prieteni, angajati. Ei cred ca orice este posibil si ei vor crede in tine. Cea mai importanta atitudine de urmarit, desigur, este a noastra. Nu putem schimba intotdeauna oamenii sau circumstantele din viata noastra, dar putem schimba intotdeauna raspunsul nostru. Excelenta nu este o abilitate; este o atitudine, iar gandirea pozitiva genereaza obiceiuri curajoase. Ori de cate ori aveti ocazia, deveniti incurajator si motivanti pentru ceilalti. Nu aspirati niciodata sa fiti cel mai bun din echipa. Aspirati sa fiti cel mai bun, pentru echipa”, conchide profesorul international de yoga.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.21 din 5 - 7 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre personalitate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre psihologie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pesimism

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre energie pozitiva

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0