Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 utilizari surprinzatoare ale avocado-ului

3 utilizari surprinzatoare ale avocado-ului
Aproape toata lumea stie ca avocado-ul este bun la sanatate, promoveaza slabitul si te ajuta la acumularea de nutrienti esentiali, cum ar fi potasiul si vitamina B. Si asta numai cand il mananci. In frumusete, avocado-ul si produsele pe baza de avocado si-au castigat o buna reputatie de a mentine pielea si parul cu un aspect tanar, frumos si cu o moliciune aparte.


Si totusi majoritatea au scrijelit abia la suprafata, caci acest fruct are inca multe de oferit. Iata cateva dintre ele.
Terapie pentru ochi: Ai observat vreodata pungi sub ochi si te-ai intins dupa o cutie de crema scumpa ca apoi sa fii dezamagita de rezultate? Data urmatoare deschide mai bine frigiderul. Decojeste un avocado, scoate samburele si taie-l in feliid e semiluna. Stai apoi pe spate si pune cateva felii sub fiecare ochi. Dupa 20 de minute, vei fi ca noua.
Masca de par: Nu este inca iarna in toata regula, dar parul deja ti s-a uscat si pare ca niste fire de paie. O masca de par cu avocado poate sa fie ceea ce-ti trebuie. Masca pe care ti-o propunem face minuni pentru toate tipurile de par, inclusiv cel colorat, uscat si afectat de intinsul cu placa. Intr-un bol, amesteca un avocado copt cu 1 lingurita de ulei de masline si unt shea topit (uns fert de cana) pana cand totul devine fin. Aplica pe varfuri si la radacina, lasa 30 de minute, apoi clateste-te bine. Gata!
Masca exfolianta: Amesteca un avocado, albus de ou, doua lingurite de tarate de ovaz si o lingurita de suc de lamaie. Aplica pe fata, lasa 15-20 de minute si clateste-te cu apa calda. Repeta de doua pe saptamana si vei vedea rezultate incredibile.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ingrijirea corpului

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre avocado

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0