Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 filme frumoase pe care orice femeie trebuie sa le vada

de Viorica Ghinea la 2017-09-22
4 filme frumoase pe care orice femeie trebuie sa le vada
Esti in cautarea unor filme frumoase, unele care sa te distreze, dar care sa iti ofere si lectii de viata in acelasi timp? Atunci am alcatuit pentru tine o lista speciala cu filme pe care orice femeie ar trebui sa le vada. Iata care sunt acestea!


Filme frumoase pe care nu trebuie sa le ratezi


1. Ce-si doresc femeile (What women want – 2000)

Nick Marshall (Mel Gibson), un director de publicitate din Chicago, este un afemeiat notoriu, insa viata ii face o surpriza. Dupa ce acesta aluneca in baie in timp ce tine in mana un uscator de par, dobandeste abilitatea de a citi gandurile femeilor. La inceput ii va fi greu sa se concentreze, avand in vedere ca este o nebunie in mintea lui, insa dupa aceea chiar va profita de acest har. Acesta se foloseste de puterea lui atat pe plan personal, pentru a-i citi gandurile fetei lui adolescente, cat si pe plan profesional, unde ii fura ideile unei colege.

Darcy McGuire (Helen Hunt) este angajata de catre seful lui chiar pe postul la care visa. Initial isi doreste sa ii puna in cale tot felul de bete, dar apoi se indragostete de ea si chiar incepe sa o admire pentru modul de gandire. Doar poate sa citeasca tot ce ii trece prin minte. Comedia este spumoasa, asa ca nu ar trebui sa o ratezi.



2. Cum sa scapi de un tip in 10 zile (How to lose a guy in 10 days – 2003)

De pe lista filmelor frumoase si amuzante nu ai cum sa excluzi Cum sa scapi de un tip in 10 zile. Andie Anderson (Kate Hudson) scrie pentru o revista la rubrica “Cum sa...” Desi isi doreste sa scrie despre domenii mai interesante, se trezeste ca trebuie sa redacteze un articol despre parasirea unui barbat in 10 zile. In timp ce Benjamin Barry (Matthew McConaughey) vrea sa le demonstreze sefului si colegilor ca o femeie indragostita vrea diamante, un spot publicitar pe care doreste sa il faca. Cei doi incep sa se intalneasca, fiecare avand alt obiectiv, asa ca scenele dintre acestia vor fi un adevarat deliciu. Nu iti dezvaluim mai mult, ci te lasam pe tine sa te delectezi cu aceasta comedie romantica.



3. Soacra mea e o scorpie (Monster-in-law - 2005)

Dupa o perioada lunga in care l-a cautat pe alesul inimii, Charlie (Jennifer Lopez) il intalneste pe Kevin. Acesta este un barbat de succes care se indragosteste de la prima vedere de ea. Relatia lor pare sa fie una perfecta, asa ca el se hotaraseste sa o ceara de nevasta. Totul bine si frumos pana apare in scena mama lui – Viola, care pare determinata sa faca tot ce ii sta in putinta ca nunta celor doi sa nu aiba loc. Charlie isi da treptat seama de planurile pe care le are soacra pregatite pentru ea, asa ca se hotaraste sa riposteze pe masura. Razboiul dintre cele doua femei este extrem de amuzant, mai ales ca “armele” lor se dovedesc destul de… creative.



4. O politista irezistibila – fugi, daca poti! (Raid dingue – 2016)

Inca unul dintre filmele frumoase care ne-au cucerit inca de la primele scene se afla si “O politista irezistibila – fugi, daca poti!”. Trebuie sa marturisim ca nu ne-am asteptat ca un film frantuzesc sa fie atat de amuzant. Joanna este o politista care isi doreste din tot sufletul sa faca parte din trupele de elita RAID. Din pacate, neindemanarea de care da dovada nu o recomanda deloc pentru un astfel de post. In plus, tatal ei, care ocupa functia de ministru, si viitorul ei sot vor sa o determine sa renunte la acest vis prin oferirea posibilitatii de a face parte din programul de pregatire pentru trupele Raid. Desi acestia credeau ca ea va renunta inca de la inceput, Joanna devine tot mai pasionata de aceasta meserie. Acolo il cunoaste si pe Froissard, un veteran al trupelor RAID, care incearca inca de la inceput sa ii puna piedici in cale, dar cu care are o frumoasa poveste de dragoste in cele din urma. Nu iti mai dezvaluim si alte informatii, insa iti putem spune ca nu va exista nici macar o scena la care sa nu razi.



Mai stii si alte filme frumoase pe care ar trebui sa le vada neaparat o femeie?


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.8 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre filme

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cinema

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre comedii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre lectii de viata

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0