Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 greseli de infrumusetare care iti irita tenul

4 greseli de infrumusetare care iti irita tenul
Stiai ca anumite greseli le poti face fara sa ai habar? Aceste greseli le-am facut eu si am invatat cum sa le corectez de-a lungul anilor. Printre greselile de frumusete cele mai grave se numara folosirea prea multor cosmetice care in loc sa iti puna in evidenta calitatile, mai degraba te imbatranesc. Care sunt greselile cele mai frecvente in ritualul nostru de ingrijire? 1. Exfolierea excesiva Femeile au impresia ca daca isi exfoliaza tenul des obtin si cele mai bune rezultate. Isi ingrijesc tenul in exces, creand un efect de incarcare si suprasolicitare a pielii. Tendinta de a exagera provoaca mai mult rau decat bine. Gomajul zilnic epuizeaza tenul si nu ii lasa timp sa se refaca. Se recomanda exfolierea de doua ori pe saptamana pentru pielea normala si grasa si o data pe saptamana pentru pielea uscata sau sensibila. Multe exfoliante sunt foarte puternice, pot sa produca roseata si sa usuce pielea. Expunerea tenului exfoliat la soare poate cauza iritatii. Pentru a reduce inflamatiile si roseata aplica o crema hidratanta. 2. Folosesti creme hidratante care nu se potrivesc pielii tale Inainte de a cumpara o crema trebuie sa-ti cunostiĀ  tipul de ten (uscat, gras, normal sau mixt). Lotiunea tonica si lotiunea astringenta sunt doua produse diferite. Amandoua indeparteaza celulele moarte de pe suprafata pielii, dar lotiunea astringenta contine alcool si trebuie folosita numai pentru tenul gras au mixt. Pentru tenul uscat ai nevoie de creme grase, puternic hidratante. Testeaza noile creme inainte sa le introduci treptat in rutina ta zilnica. Folosirea cremelor potrivite schimba in mod semnificativ aspectul pielii. 3. Spalatul fetei cu apa si sapun Tenul are de suferit din cauza frigului, vantului si aerului uscat de afara. Sapunul ataca tesuturile epidermei si favorizeaza in timp deshidratarea pielii. Aceasta se subtiaza si devine fragila. Invata sa-ti tratezi pielea cu multa delicatete. 4. Nu te demachiezi Curata tenul chiar daca nu te-ai machiat pentru a indeparta particulele de praf si grasimea secretata de piele. Daca demachiantul produce senzatie de usturime, inseamna ca pielea e sensibila sau alergica la unul din ingredientele produsului. Mare atentie la ce produse folosesti atunci cand te demachiezi. Tu ce greseli de frumusete faci?

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre apa

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre demachiant

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre frumusete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre crema hidratanta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sapun

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0