Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 idei de afaceri profitabile pentru 2013

4 idei de afaceri profitabile pentru 2013
Unele idei de afaceri presupun un capital mai mare, iar altele sunt la indemana multor persoane cu spirit antreprenorial. Tot ce aveti nevoie pentru a porni la drum este curajul de a risca. Transforma un simplu hobby intr-o afacere de care sa va ocupati in timpul liber…


Ideile de afaceri potrivite sunt cele care transforma hobby-urile in afaceri profitabile. Va sfatuim sa alegeti ideile pe care le puteti dezvolta din pasiune si pentru care exista motivatie si entuziasm.
Trebuie sa fiti bine informat inainte de a lansa o afacere intr-un anumit domeniu, trebuie sa cunoasteti piata, concurenta, sa identificati cerintele unor segmente ale pietei care nu sunt satisfacute la momentul respectiv de firmele existente.
Exista numeroase idei de afaceri pe care sa le putem demara in paralel cu locurile de munca.  In functie de capitalul initial si de aptitudinile tale iti poti alege afacerea care sa ti se potriveasca.
Iata cateva idei de afaceri profitabile pentru 2013:
1. Magazin online
Din ce in ce mai multe produse si servicii sunt comandate prin internet. Un magazin online poate fi solutia ideala daca va aflati in cautarea unei idei de afaceri mici si profitabile.
Magazinele virtuale sunt afaceri mici care pot fi demarate de la domiciliul personal.
2. Cultivarea catinei
Catina reprezinta una dintre cele mai valoroase plante medicinale. Cultivarea sa in sistem ecologic aduce profituri mari celor ce se decid sa investeasca in acest domeniu.
Fructul de catina contine vitamina A, C, complexul B, E, P, K, F si microelemente precum fosfor, potasiu, magneziu, calciu, fier si sodiu.
Catina este bogata in beta-caroten dar si pectine, zaharuri, aminoacizi esentiali si acizi grasi esentiali.
3. Accesorii handmade
Gentile colorate sau bijuteriile elegante constituie accesoriul potrivit pentru orice tinuta, dar si un cadou care dovedeste bun gust si imaginatie. De la un hobby relaxant la o afacere profitabila nu este decat un pas.
Puteti realiza podoabe si accesorii din materiale textile, martisoare, decoratiuni, cadouri, felicitari, invitatii, papusi, genti, curele, portofele. Fiecare dintre acestea sunt tentante ca afacere.
4. Realizarea de sapun natural
Dintre afacerile care pot fi incepute de acasa, realizarea de sapun natural este printre cele mai simple si mai usor de pornit. Echipamentul necesar se gaseste in orice bucatarie, investitia initiala este minima iar cererea pentru produse naturale este in continua crestere.
Ce afaceri veti demara in 2013?

Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.88 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre afacere

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre idei de afaceri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre afaceri profitabile

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0