Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 lucruri care te fac neatragatoare in ochii celorlalti

de Viorica Ghinea la 2018-04-18
4 lucruri care te fac neatragatoare in ochii celorlalti
Aspectul fizic este ca o carte de vizita pentru noi, asa ca nu ar trebui sa neglijam modul in care ne prezentam in fata celorlalti. Desi poate suna superficial, de modul in care ne imbracam si ne machiem poate depinde succesul pe care il avem in fata unui barbat ori in mediul profesional. Descopera mai jos ce lucruri te pot sabota in viata de zi cu zi si ce trebuie sa faci pentru a repara situatia.


1. Hainele in culori fade


Daca o piesa vestimentara arata de parca ai fi spalat-o de prea multe ori, nu ar trebui sa o mai porti cu incredere in oras. Mai bine pastreaz-o pentru momentele in care stai relaxata in casa. Nu te va ajuta sa faci o buna impresie in jurul tau, oricat de frumos ar fi modelul.

Solutie: In cazul unei piese negre, poti sa folosesti la spalare cafea, ceai negru ori otet pentru a preveni decolorarea tesaturii.

2. Piesele albe care si-au pierdut stralucirea


Nu vei impresiona prea mult nici cu hainele albe care au inceput sa capete o tenta galbuie. Vei lasa impresia ca porti un item nespalat. Ca sa iti poti da seama de diferenta, compara mai multe haine albe intre ele.

Solutie: O metoda simpla prin care poti restabili albul este utilizarea bicarbonatului de sodiu, a apei oxigenate si a sucului de lamaie in apa de spalat.

3. Matreata ramasa pe haine


Cu siguranta nu vei face o impresie prea buna daca vei aparea la o intalnire cu matreata pe haine. Nu vrei ca toata lumea sa stie ce probleme dermatologice ai.

Solutie: Ai grija de sanatatea pielii capului! Foloseste un sampon cu efect hidratant si consuma mai multe fructe si legume. S-ar putea sa te confrunti cu o carenta de vitamine si minerale.

4. Pantalonii lasati la spate


Nu purta pantaloni care nu te avantajeaza, cum ar fi cei cu o marime mai mare ori al caror tur s-a lasat.

Solutie: Probeaza intotdeauna pantalonii pe care ii cumperi si alege o marime care te avantajeaza. Cel mai bine este sa eviti pantalonii care au o talie foarte joasa.


Ca sa iti amintesti mai usor de aceste lucruri, gandeste-te la reactia pe care o ai tu atunci cand observi astfel de neglijente la cei din jurul tau.



Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.38 din 5 - 12 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre prima impresie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre greseli vestimentare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre matreata

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0