Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 masti cosmetice pentru un ten frumos

de Alina Ilie la 2016-02-29
4 masti cosmetice pentru un ten frumos
Pentru indepartarea celulelor moarte de la suprafata epidermei mizeaza pe ingrediente naturale: albus si galbenus de ou, lamaie, ulei de masline, miere, etc. Tratamentele homemade sunt cele mai bune alegeri atunci cand vine vorba despre ingrijirea tenului. In randurile de mai jos, iata 3 masti cosmetice pentru o piele catifelata, demna de invidiat!


Bateti un albus spuma si amestecati-l cu o felie de portocala zdrobita, adaugati o lingura de amidon si o lingura de apa minerala. Aplicati pe fata si spalati tenul dupa 10 minute. Tratementul se efectueaza seara, inainte de culcare.

Pentru improspatarea tenului, avem pentru dvs o masca excelenta. Aveti nevoie de un galbenus de ou pe care sa il amestecati cu putin drojdie, o jumatate de lingurita de ulei de masline, o jumatate de lingurita de miere de albine si cateva picaturi de zeama de lamaie. Se lasa masca sa actioneze 15 minute, apoi se clateste fata cu apa calduta sau cu infuzie de plante.

Masca cu banana si ulei de cocos. Aveti nevoie de 2 linguri de ulei de cocos si 1 banana coapta. Banana se paseaza cu o furculita si se amesteca cu uleiul de cocos. Masca se intinde pe fata, se lasa sa actioneze timp de 20 de minute si apoi se indeparteaza cu apa calduta.

O alta masca pentru curatirea obrazului: amestecati intr-un bol un galbenus de ou, o lingurita de ulei de migdale, 5 picaturi de zeama de lamaie. Se aplica seara pe tenul curat si se lasa sa actioneze 10-15 minute dupa care se indepartează cu apa calduta.

Foto: www.nutritious-food.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.25 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre masti cosmetice

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tratamente naturiste

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre piele fina

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre piele catifelata

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0