Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 moduri simple prin care sa te incalzesti

4 moduri simple prin care sa te incalzesti
Ai tot timpul mainile si picioarele reci? Tremuri mereu de frig? Ti se pare ca este racoare chiar cand colega ta de birou este in bluza fara maneci? Da mai tare termostatul corpului tau prin catvea trucuri simple.


1. Fa yoga sau gimnastica in pauzele publicitare.
Daca stai pe canapea in fata televizorului de ceva vreme, asta isneamna ca circulatia ta s-a mai incetinit. Iti va fi deci racoare, asa ca pune-ti sangele in miscare facand putina yoga. Cel mai un exercitiu este cel numit cobra: asaza-te pe podea cu fata in jos si palmele in dreptul pieptului. Impinge in palme, intinde bratele, ridicand capul si umerii in acelasi timp. Mentine pozitia 2 secunde si apoi coboara spre podea. Dupa cateva repetari, vei fi fierbinteeee.
2. Nu respira pe gura.
Prin simpla inspirare si expirare pe nas, apelam la filtrele din nas care incalzesc aerul, ceea ce-ti va incalzi intreg corpul. Inspira doua secunde, tine-ti respiratia patru secunde si espira pentru alte patru secunde. Repeta de cateva ori. Cine mai are nevoie de vreo patura acum?
3. Pune-ti o vesta.
Te-ai intrebat vreodata de ce ai merei mainile si picioarele reci? Corpul „sacrifica” intodeauna extremitatile pentru a incalzi partea „principala”, cea care gazduieste inima si plamanii. Solutia: poarta o vesta. Intregul corp ti se va incalzi, pentru ca sangele nu va mai fi redirectionat de la maini si picioare.
4. Fa-ti un ceai bun.
Ceaiul care incalzeste cel mai acatari dintre toate: ceaiul de ghimbir. Ghimbirul are proprietati numeroase, printre care si aceea ca ajuta la relaxarea vaselor de sange si iti imbunatateste circulatia. Degetele de la maini si de la picioare ti se vor incalzi, la propriu, in timp ce bei. E bun si el la pliculete sau pune un varf de lingurita de ghimbir macinat intr-o cana cu apa fierbinte si lasa amestecul sa se odihneasca 10 minute. Strecoara ceaiul si pune un pic de lamaie, un pic de miere si spune la revedere frigului.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre respiratie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ceai de ghimbir

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0