Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 motive pentru a bea zilnic apa cu castravete

de Ana-Maria Tudor la 2020-09-25
4 motive pentru a bea zilnic apa cu castravete
Vrei sa te mentii tanara si frumoasa pentru cat mai mult timp? Iti descoperim solutia minune, care nu te costa nimic, este saraca in calorii si aduce o multime de beneficii sanatatii tale: apa cu castravete.


Poate ti se pare ceva banal, insa daca vei citi randurile urmatoare cu siguranta te vei convinge: apa cu castravete face minuni pentru organismul tau.

Pune cateva felii de castravete intr-o sticla de apa, poti adauga cateva frunze de menta sau felii de capsuni si las-o la frigider cateva ore, inainte de a o consuma. Starea ta de spirit si tonusul organismului tau se vor imbunatati rapid!

Iata patru motive pentru a bea apa cu castravete:

Previne aparitia cancerului
Studiile de specialitate arata ca mai multi compusi activi pe care ii contine castravetele au capacitatea de a preveni aparitia cancerului. Consuma cel putin doua pahare de apa cu castravete pe zi si tine boala la distanta!

Reduce tensiunea arteriala
Fiind bogati in potasi, nutrient recunoscut pentru capacitatea sa de reducere a colesterolului si a tensiunii arteriale, castravetii sunt ideali in meniul persoanelor cu probleme de sanatate.

Tine raceala la distanta
Consumul de castraveti previne aparitia racelii si gripei, datorita cantitatii bogate de vitamine pe care o contin. Amintim dintre acestea vitamina C, care contribuie la protejarea imunitatii si previne aparitia afectiunilor cardiovasculare, dar si vitamina A, care combate aparitia problemelor de vedere si  ajuta la regenerarea celulelor

Reduce pofta de mancare
Apa cu castravete este ideala pe parcursul curelor de slabire sau in timpul dietelor de detoxifiere. In plus, castravetele este bogat in fibre si are un aport scazut de calorii si ajuta la reducerea apetitului.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.77 din 5 - 37 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatatea pielii

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0