Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 motive pentru care nu ai corpul pe care ti-l doresti

4 motive pentru care nu ai corpul pe care ti-l doresti
Dieta ta este una corecta. Camara ti-e plina de toate culorile curcubeului si nu ai lipsit de la sedintele de la sala in ultimele sase luni. Si, totusi, nu ai ajuns sa ai trupul pe care ti-l doresti.


Aceasta este o dilema des intalnita. Exista tendinta de a da vina pe mostenirea genetica sau de a te uita la copertele de revista crezand ca toate femeile alea face ceva ce nu este suta la suta legal. Dar sa stii ac exista patru explicatii mult mai rezonabile pentru lipsa de progres.
1. Esti implicata intr-o relatie nefasta. 
Relatiile proaste duc la stres si acesta este unul din lucrurile cele mai nocive pentru corp. Acest adevar este valabil si in cazul altor relatii in afara celor romantice. Parinti sau socrii care te agaseaza, un sef abuziv, colegi bagaciosi, prieteni nesuferiti, cu totii iti cresc nivelul de stres si te fac sa retii grasimea, mai ales in zona abdominala. Poate fi dificil sa te rupi dintr-o relatie nesanatoasa. Uneori este chiar imposibil, cum ar fi in cazul parintilor sau socrilor. Fa insa un efort sa reduci la minimum contactul cu acestia si vei vedea ca vei fi mai fericita si mai sanatoasa.
2. Esti intoleranta.
Mananci tot ce trebuie: oua, peste, carne slaba, cereale fara gluten, seminte, fructe si legume si, totusi, nu poti scapa de cele doua kilograme care te fac sa nu te poti imbraca cu tricoul cel alb si mulat dupa care tanjesti. 
Se prea poate sa ai o intoleranta alimentara care-ti provoaca o inflamatie in corp. Nu genuld e inflamatie care-ti da o reactie alergica de genul fata umflata, ci una care-ti face organismul sa functioneze mai lent.
Daca sistemul tau nu merge ca unsa, slabitul trebuie sa fie ultima din problemele tale. Ouale, oleaginoasele, soia, graul si lactatele sunt cele cinci categorii „vinovate” de declansarea intolerantelor alimentare, dar poti sa ai o intoleranta la aproape orice pe lumea asta, de la usturoi la ananas sau vanata. Si, daca mananci mult din acel aliment (oamenii tind sa manance aceleasi lucruri cand vor sa slabeasca), cu atat iti vei accentua intoleranta fata de el. 
3. Te afecteaza poluarea
Toxinele din mediu – poluarea, fumul de tigara, cosmeticele, plombele de metal, anumite medicamente si mercurul din peste – sunt stocate in celulele grase si au potentialul de a-ti da organismul peste cap.
Corpul tau este destept si isi prioritizeaza supravietuirea in fata slabirii, asa ca refuza sa topeasca grasimile respective pentru a se alimenta. Daca ar face asta, ar elibera toxinele in sistemul circulator.
Solutia? Sauna, bai detoxifiante la picioare, diete detoxifiante.
4. Nu muncesti suficient de mult.
Chiar daca mergi constant la sala nu inseamna ca faci si ce trebuie. Jumatate de batalie este castigata daca intri in sala, insa cealalta jumatate acopera efortul pe care-l faci acolo.
Majoritatea dintre noi nu ne dam seama de cate poate indura propriul corp. Mergi pe banda in timp ce vorbesti la telefon? Continui aceeasi rutina si mult timp dupa ce corpul tau s-a obisnuit cu miscarea? Daca da, uita-te in jur la cei care au rezultate mai bune. Sunt sanse mari ca acestia sa se forteze mai tare si sa incerce mereu noi regimuri.
 
Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.14 din 5 - 7 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre legume si fructe

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre stres

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0