Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 zodii narcisiste - acorda prea multa importanta felului in care arata

de Camelia Diaconu la 2018-09-19
4 zodii narcisiste - acorda prea multa importanta felului in care arata
Cu totii suntem preocupati de felul in care aratam, insa de aici si pana la a deveni obsedati nu mai este decat un pas. Din dorinta de a arata bine, sunt persoane care exagereaza cu grija pentru aspectul fizic. Iata care sunt zodiile narcisiste, care acorda prea multa importanta felului in care arata.


Isi doresc sa fie in prim plan intotdeauna ori in pas cu moda pentru a face o impresie buna, zodiile narcisiste nu rateaza nicio ocazie sa iasa in evidenta. Isi doresc sa atinga perfectiunea, iar acest lucru ii poate aduce in stare sa faca lucruri nu tocmai placute. Iata care sunt acestea!
 
Taur. Isi doresc intotdeauna sa arate bine pentru ca doar asa se simt bine. Taurii sunt mereu in garda si in orice moment arata bine. Se aranjeaza si se imbraca in cele mai elegante haine, indiferent de locul in care merg. Chiar daca nu este nimeni in jurul lor sa ii admire, taurii tot se aranjeaza pentru ca se bazeaza intotdeauna pe propria persoana. Persoanelor din zodia taur le place sa atraga atentia, iar pentru asta sunt dispuse sa plateasca orice suma de bani. 
 
Leu. Probabil zodia care isi doreste cel mai mult sa fie in centrul atentiei, ba mai mult sa ii influenteze pe ceilalti cu gusturile lor. Persoanele din zodia Leu sunt interesate intotdeauna sa arate bine si acorda importanta oricarui detaliu din jur. Le place sa isi exprime personalitatea prin intermediul vestimentatiei, tocmai din acst motiv sunt preocupate de haine, pantofi, dar si de manichiura, pedichiura sau machiaj. Leii fac aceste lucruri in primul rand pentru ei, pentru ca asa se simt confortabil, dar si pentru ca vor sa demonstreseze celorlalti abilitatile pe care le au.
 
Fecioara. Isi doreste sa atraga atentia si sa faca o imprese buna cu orice pret. Fecioarele sunt perfectioniste si isi doresc o viata perfecta din toate punctele de vedere. Acorda o importanta majora aspectului fizic si vestimentatiei, dar si accesoriilor pe care nu le uita niciodata acasa. Fecioarele sunt intotdeauna aranjate si pregatite sa defileze in fata publicului. 
 
Balanta. Vrea sa fie in permanenta la curent cu noutatile din orice domeniu, tocmai din acest motiv urmaresc toate trend-urile. Balantele sunt in stare de orice pentru a arata bine si nu uita niciodata sa isi poarte in geanta un kit de frumusete pentru a-si retusa machiajul. Femeile din zodia Balanta sunt  pregatite pentru orice situatie, ba mai mult, niciodata nu pleaca nepregatite de acasa. Se aranjeaza chiar si atunci cand merg pana la magazin sa cumpere paine.

Sursa foto: pixabay,com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.13 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0