Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 beneficii ale iaurtului, mai putin cunoscute

de Ana-Maria Tudor la 2014-08-05
5 beneficii ale iaurtului, mai putin cunoscute
Iaurtul este plasat in categoria alimentelor sanatoase, alaturi de legume si de fructe, pentru ca are un continut semnificativ de nutrienti esentiali pentru organism si o valoare calorica mica, insa putini dintre noi cunosc adevaratele sale proprietati.


La fel ca laptele din care este facut, iaurtul este o sursa valoroasa de minerale (in principal calciu), contine grasimi pe baza de acizi grasi cu lant scurt, glucide specifice (lactoza) si unele vitamine.

Iaurtul joaca un rol important in dezvoltarea si mentinerea tesuturilor (musculatura, organe vitale), deoarece este o sursa de proteine cu valoare nutritiva inalta, care asigura organismului toti cei 9 aminoacizi esentiali.

Va prezentam cinci lucruri mai putin cunoscute ale iaurtului

Tratament pentru maini

Lasa deoparte cremele si produsele cosmetice pentru hidratare si fa-ti singura propriul tratament, chiar la tine acasa: pune un iaurt mic intr-un bol, adauga o lingura de miere si amesteca pana devine o compozitie omogena, pe care o vei aplica apoi pe maini. Las-o sa actioneze circa 10 minute, iar apoi clateste-te cu apa calduta si vei observa ca mainile tale sunt mai catifelate ca niciodata.

Tratament pentru scalp
Caderea parului reprezinta o problema care iti da batai de cap in fiecare zi? Masca de iaurt aplicata este solutia! Maseaza-ti usor scalpul cu iaurt si vei observa ca firele tale de par vor se vor intari dupa cateva aplicari.

Tratament pentru balonare
Desi ti se face rau de fiecare data dupa ce mananci mult sau dupa ce amesteci diverse combinatii de alimente, niciodata nu te poti abtine? Un bol de iaurt te scapa de balonare si inlocuieste perfect orice medicament pentru digestie.

Tratament pentru exfoliere
Daca te-ai saturat sa arunci bani pe produse cosmetice pentru exfolierea pielii, iar zatul de cafea este exclus dintre preferintele tale, un scrub cu iaurt este solutia! Adauga cativa fulgi de ovaz si maseaza-te usor, pentru indepartarea pielii "moarte".

Tratament impotriva mirosului neplacut al picioarelor
Macina cateva nuci intr-un iaurt mic si maseaza-ti picioarele. Adauga si putina coaja de lamaie rasa si scapa pentru totdeauna de mirosul neplacut al picioarelor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.1 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre iaurt

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0