Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 diete senzationale. Pe care o alegi vara aceasta?

de Sunt Fericita la 2015-06-25
5 diete senzationale. Pe care o alegi vara aceasta?
Totul tine de preferintele tale, de convingerile tale, de modul in care functioneaza organismul tau. Si daca nu ti se potriveste o anumita dieta, cu siguranta ar trebui sa nu renunti si sa incerci o alta dieta.


Nu uita ca nu suntem toate la fel si organismul nostru functioneaza intr-un anumit fel.

Cele 5 diete despre care ar trebui sa afli mai multe vara aceasta:

Dieta cu indice glicemic scazut

Nu doar o dieta, ci un adevarat mod de viata! Unul in care toata atentia se concentreaza asupra mecanismului prin care alimentele consumate influenteaza glicemia – nivelul de zahar din sange.


Urmeaza cel mai grozav plan de detoxifiere!
 In primul rand, scapi de ameteli, somnolenta, dureri de cap, apatie, oboseala, ganduri negre, tensiune ridicata, balonari, probleme digestive si alte zeci de manifestari neplacute, semne ale acumularii toxinelor in organism.

Printr-o dieta adecvata, oferi organismului exact impulsul de care are nevoie pentru a-si extrage si a prelucra substantele nutritive de care are nevoie. Intrucat efortul digesitiv este redus.


Dieta alcalina - Cum sa ai energie, sa slabesti natural si sa nu te mai imbolnavesti printr-un echilibru acid-alcalin
Descoperi ce simptome iti indica faptul ca ai prea multa aciditate in corp si pasii corecti ca sa rezolvi problema, inainte ca ea sa se agraveze si sa se transforme in ceva mult mai rau.
Gasesti solutii prin care sa scapi de kilogramele in plus si sa fii plin de energie, nu secatuit de diversele diete daunatoare sanatatii.

Dieta Mediteraneana - benefica pentru memorie, sistem nervos si bolile de inima
Dietei mediteraneene i-a fost asociata in 1993 Piramida Dietei Mediteraneene - imaginea ilustrativa pentru “standardul de aur” al modului de hranire universal recunoscut care promoveaza o viata lunga si sanatoasa. Piramida dieta mediteraneana

Adoptata la Conferinta Nationala din Cambridge, Massachuttes referitoare la dieta tarilor meditereneene de catre Scoala Harvard de Sanatate Publica, Biroul European Al Organizatiei Mondiale a Sanatatii si Trustul Mentinerii Obiceiurilor Vechi, are la baza cercetari in  nutritie, epidemiologie cat si studii experimentale, pentru a reprezenta o dieta sanatoasa, traditionala mediteraneana.

Dieta Raw Vegan – secretul tineretii si prevenirii bolilor
Dieta raw vegan inseamna dieta vegetariana in care alimentele strict de natura vegetariana se consuma fara prelucrare termica. Crude. Practicata de ani buni de cealalta parte a oceanului, incepe sa prinda radacini si pe la noi. De ce? Pentru ca, aproape distrusi de viata “moderna” pe care o ducem, ne intoarcem catre Natura. Ne cautam salvarea in solutiile simple si sanatoase pe care aceasta ni le ofera.  Incepem sa ne reamintim ca am fost creati pentru hrana vegetariana.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.7 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre diete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta de slabire

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0