Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 factori care saboteaza sanatatea tenului tau

de Ana-Maria Tudor la 2015-02-20
5 factori care saboteaza sanatatea tenului tau
Ingrijirea tenului trebuie sa faca parte din ritualul tau zilnic de infrumusetare. De multe ori sarim peste acest aspect, fie din lipsa de timp, fie din comoditate, iar asta poate dauna grav sanatatii tenului nostru.


Avem in jurul nostru o multime de factori care dauneaza si afecteaza pielea fetei, de aceea, ingrijirea zilnica este esentiala.

Iata principalii factori care afecteaza sanatatea tenului tau:

Baile fierbinti

Stiu, sunt relaxante si confortabile,  insa caldura si aburul isi usuca pielea. Incearca sa faci dusuri mai scurte si sa achizitionezi capace pentru dus, pentru filtrarea apei.
Consumul de cafea
Cofeina are un impact negativ al pielii, care in timp duce la deshidratare si la aparitia ridurilor. Limiteaza-te la o singura cafea pe zi!
Ochelarii de vedere
Cu cat ii porti mai mult, cu atat sunt mai nocivi pentru sanatatea ta! Pentru a preveni posibile afectiuni ale pielii este indicat sa ii cureti zilnic, pentru a elimina bacteriile care pot provoca si aparitia cosurilor.
Produsele cosmetice
Folosite in mod abuziv si fara o curatare intensa, ne afecteaza pielea in fiecare zi. Dupa fiecare proces de demachiere foloseste apa termala, care este pura din vedere biologic si este indicata in procesul de ingrijire a pielii, datorita continutului ridicat de siliciu, ion de calciu, acid boric si seleni.
Gadget-urile electronice
De la laptop la tableta si pana la telefonul mobil, aceste device-uri electronice la care tinem atat de mult au trecut prin diverse locuri: buzunar, birou, bancheta masinii si s-au umplut de bacterii. Incearca sa le dezinfectezi de cate ori poti!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ingrijire ten

Cele mai citite articole

Rodia este un fruct delicios si nutritiv cu o istorie bogata si origini stravechi. Desi poate parea ...
Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0