Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 fructe care te mentin frumos si sanatos

de Ana-Maria Tudor la 2014-07-22
5 fructe care te mentin frumos si sanatos
Desi nu le cunoastem nici pe departe toate proprietatile si beneficiile pe care ni le pot aduce, fructele reprezinta adevarate comori pentru sanatatea noastra.


Cercetatorii au efectuat numeroase studii pentru a descoperi beneficiile consumului zilnic de fructe, iar printre acestea se numara reducerea inflamatiilor, reducerea durerilor, prevenirea diferitelor boli renale si afectiuni osoase.

Va prezentam cinci dintre cele mai benefice fructe pentru sanatatea noastra si proprietatile lor:

Pomelo este un fruct exotic, recomandat pentru curele de slabire. Printre beneficiile pe care ni le aduce consumul de pomelo se numara prevenirea infectiilor urinare, prevenirea sangerarii gingiilor, aparitiei anemiei/virozelor respiratorii/crampelor musculare si chiar balonarii. Ajuta la reglarea tensiunii arteriale si stopeaza senzatia de foame.

Ananasul este fructul minune al sezonului, deoarece reprezinta o sursa bogata de micronurienti, are un continut scazut de calorii, iar proprietatile sale inlatura mai multe afectiuni, inflamatii, indigestia si chiar osteoporoza. Un alt beneficiu al ananaului este acela ca este un bun diuretic si contine compusi anticancerigeni.

Ciresele sunt fructele ideale pentru o cura de slabire, tinand cont de faptul ca au un aport extrem de scazut de calorii si unul ridicat de substante nutritive, vitamine si minerale. In plus, un beneficiu mai putin cunoscut al cireselor, este efectul anticancerigen, datorita continutului bogat in antioxidanti. Printre efectele sale se numara reducerea inflamatiilor, durerilor, regleaza nivelul de colesterol si reduce riscul aparitiei bolilor de inima sau diabet.

Kivi este un fruct extrem de bogat in vitamina C si vitamina E, care asigura o piele frumoasa si sanatoasa, previne defectele de la nivelul creierului bebelusului in cazul femeilor insarcinae si reprezinta o sursa bogata de potasiu.

Zmeura contine un aport scazut de calorii, insa este bogata in fibre, ajutandu-ne sa ne saturam mai repde si sa ni se faca mai greu pofta de mancare. Consumul de zmeura reduce riscul de cancer, poate creste fertilitatea si incetineste imbatranirea tenului.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.88 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fructe

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tratamente naturale

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0