Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 greseli de machiaj care-ti pun 5 ani pe chip

5 greseli de machiaj care-ti pun 5 ani pe chip
Investesti destul de mult in produse de machiaj si te trezesti in fiecare dimineata devreme pentru a te putea aranja. Urmaresti tutoriale, citesti sfaturi si totusi parca ceva nu este tocmai cum ar trebui sa fie. Daca ai dubii in privinta abilitatilor tale de a te machia, citeste ghidul greselilor de mai jos si evita-le pentru a arata mai tanara decat esti, nu mai in varsta.


Greseala numarul 1: Pui prea mult fond de ten.
Un strat prea gros de machiaj va intra in ridurile fine si va „manca” luminozitatea pielii. Foloseste fond de ten doar atunci cand observari pete. Nu trebuie sa acoperi fiecare centimetru de piele. Cand cumperi fond de ten, evita variantele descrise ca fiind mate, catifelate sau cu rezistenta maxima si cauta variante mai lichide care se integreaza in piele mai rapid. Daca ai tenul uscat, fondul de ten va accentua petele de culoare, asa ca exfoliaza-te de doua, trei ori pe saptamana si aplica o crema hidratanta apoi. 
Greseala numarul 2: Iti acoperi prea tare cearcanele.
Un anticearcan aplicat in fond gros iti va elimina cearcanele, dar va atrage atentia asupra labei de gasca din coltul ochilor (acolo este zona unde apar primele cearcane, caci pielea este foarte subtire). Alege mai bine un iluminator care nu este intr-o nuanta opaca, pentru  a camufla cearcanele. Aplica in zina interioara de sub ochi, acolo unde cearcanele sunt cele mai puternice si unde ridurile sunt cele mai putin proeminente.
Greseala numarul 3: Te dai cu ruj puternic inchis la culoare.
O culoare inchisa face orice suprafata sa para mai mica, o iluzie binevenita pe solduri, nu si pe buze. Pentru a-ti face gura sa arate plina (un semn de baza al unei fete tineresti), alege rujuri si gloss-uri in nuante de piersica, roz, rosu vibrant. Makeup artistii folosesc un alt truc pentru a crea iluzia unor buze senzuale: inainte de a aplica culoarea, trag o linie cu un creion luminator pe buza superioara si o amortizeaza cu degetul. 
Greseala numarul 4: Dai cu pudra la final.
Pielea tinereasca reflecta lumina. Pudra previne reflexia luminii si tinde sa amplifice ridurile din piele. Daca te-ai dat cu pudra inca din liceu, iti va fi greu sa renunti. Iata insa trei pasi pe care-i poti incerca: ia-ti o pudra transparenta, apoi aplic-o numai pe nas cu barbie. In cele din urma, schimba pudra pe un pachet de servetele absorbante pe care sa le folosesti la miezul zilei pe zona T (nas, barbie si frunte), daca aceasta iti straluceste.
Greseala numarul 5: Folosesti eyeliner negru.
Nu sari cu totul peste eyeliner, caci asa iti poti face ochii sa para mai deschisi. Alege insa unul maro, nu negru, caci acesta din urma este cam dur. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre machiaj

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ruj rosu

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0