Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 greseli pe care le faci cand mergi la supermarket

5 greseli pe care le faci cand mergi la supermarket
Nu este neobisnuit sa nu-ti placa deloc sa mergi la cumparaturi. Multe ne simtim coplesite si nelinistite atunci cand trebuie sa mergem intr-un loc foarte aglomerat si galagios, cum este supermarketul. Trebuie sa-ti spunem ca este foarte probabil sa detesti aceasta activitate si pentru ca faci unele greseli colosale. De la vizita saptamanala la lipsa oricarui plan, iata ce trebuie sa corectezi.


1. Te duci la cumparaturi o data pe saptamana.
Umplem cu varf carucioarele de cumparaturi in speranta ca ne ajunge ce luam sapte zile pline. Din cauza acestei strategii, cumperi mai multe alimente cu viata de raft mai mare, ceea ce inseamna mancare procesata. Mancarea naturala se strica dac a nu o mananci sau nu o congelezi. Daca ai cumpara mai putina mancare mai des, vei economisi bani si ai manca mereu proaspat. Burtica si portofel mai sanatoase.
2. Faci cumparaturi fara niciun plan.
Multi oameni au o lista, dar ce e scris acolo nu compune mese bine coordonate. Inainte de a intra in magazin, trebuie sa stii ce vrei sa mananci la cele trei mese pe zi pentru 2-3 zile. Cumpara numai pentru cele noua mese. Altfel poti ajunge acasa fara sa ai ceva de mancare.
3. Cumperi cu stomacul plin.
Stim ca este o idee tare nefericita sa faci cumparaturi pe stomacul gol. Asa ajungi sa crezi ca pizza congelata este o idee excelenta. Nu exagera insa, caci vei ajunge sa cumperi numai lucruri necomestibile. Ai nevoie si de prosoape de hartie si de sapun, dar te vei mai intoarce la magazin si dupa mancare. 
4. Cumperi prea multa mancare „sanatoasa”.
Marketerii din domeniul alimentar se bucura de toate noile falsuri de mancare sanatoasa. Ca sa stii, exista sute de produse procesate marcate ca fiind sanatoase, dar care nu sunt decat lupi in piele de oaie. Daca scrie pe ambalaj „organic si natural”, nu inseamna ca alimentul respectiv este o alegere sanatoasa.
5. Nu stii cand se reface stocul la supermarket.
Du-te la cumparaturi in zilele alea, caci atunci este totul proaspat. Cumparaturile sunt in sine ceva dificil de facut, dar cel putin stii ca totul este proaspat. Ceea ce este valabil pentru fructe si legume, evident, dar si pentru sursele de proteine. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mancare sanatoasa

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cumparaturi

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fructe si legume

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre greseli

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0