Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 idei de cadouri pentru un adolescent

de Sunt Fericita la 2017-09-26
5 idei de cadouri pentru un adolescent
Adolescentii sunt la varsta in care au pretentii mari, se lupta sa isi dovedeasca personalitatea in fata adultilor si isi cauta propria identitate, manifestand momente de rebeliune. Asadar, cand iei un cadou pentru un adolescent ai in vedere ca acesta sa fie modern, util, de cele mai multe ori sa aiba legatura cu tehnologia ori sa poarte un design deosebit.



Ce cadou sa oferi unui adolescent?



Ceas

Indiferent de preferintele adolescentului, un ceas va fi mereu bine primit pentru ca este un element util si in acelasi timp un accesoriu modern. Alege un ceas cu design simplu, in nuante deschise ori cu model floral pentru o fete si unul in nuante inchise, rezistent la loviri, pentru baieti.


Ghiozdan

Adolescentii in general se arata sceptici atunci cand primesc cadouri ce le amintesc de scoala, insa un ghiozdan cu un model potrivit varstei va fi mai mult decat binevenit. Daca ti-a trecut prin minte sa alegi un ghiozdan cu personajul principal din desenele animate recente, renunta la idee. Adolescentii vor sa fie considerati persoane adulte, asa ca opteaza in schimb pentru un design simplu, astfel incat ca acesta sa poarte ghiozdanul la scoala sau in calatorii. Ai totusi in vedere ca acesta sa aiba suficiente compartimente si sa fie rezistent.


Amplificator video 3D

Amplificatorul video 3D cu difuzor este un ecran pentru telefonul mobil ce are capacitatea de a mari imaginea de 3 ori mai mult. Este perfect pentru un adolescent care obisnuieste sa vada filme pe telefonul mobil. Este usor de utilizat, necesita incarcare doar pentru ca difuzorul sa functioneze si nu ocupa mult spatiu.


Aparat foto

Un aparat foto compact este un cadou simpatic si util pentru un adolescent. Acesta poate experimenta testandu-si talentul fotografic ori il poate utiliza in excursiile, taberele etc. pe care le face.


Carte

Cartile nu se afla pe lista cadourilor pentru adolescenti pentru ca acestia asociaza lectura individuala cu temele suplimentare de la scoala si cu o autoritate care le impune acest lucru. Insa daca alegi o carte care sa-l atraga si sa-i mentina suspansul, aceasta se poate dovedi un dar pretios. Poti alege spre exemplu celebra serie de carti Harry Potter. Fii sigur ca nu va mai lasa cartea de o parte.


Tu ce cadou alegi pentru adolescentul tau? Tine cont se recomandarile noastre si surprinde-l cu un cadou cool.

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.95 din 5 - 11 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0